اسپیكرهای هوشمند چه قابلیت هایی دارند؟

اسپیكرهای هوشمند چه قابلیت هایی دارند؟ دیجیتالر: از آنجائیكه اسپیكرهای هوشمند علی رغم نامشان، كارهای بسیار گسترده ای انجام می دهند، این گزارش به معرفی مختصری از اسپیكرهای هوشمند و بزرگترین تولیدكنندگان آنها می پردازد.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت techtarget، اسپیكرهای هوشمند یكی از آن دسته از گجت هایی هستند كه این روزها از محبوبیت و استقبال بی نظیری از جانب كاربران برخوردار شده است.

بسیاری از تحلیلگران بر این باورند كه اسپیكرهای هوشمند سریع تر از ابزارهای واقعیت مجازی و افزوده به رشد خود ادامه داده و در سال ۲۰۱۸ سهم بسیار بیش تری از بازار ابزارهای هوشمند و دیجیتال را از آنِ خود خواهند كرد.

به طور كلی در توصیف وظایف و معرفی اسپیكرهای هوشمند باید اظهار داشت كه این گجت های هوشمند به كاربران امكان می دهند تا درصورت داشتن مشغله، وسائل خانگی خویش را با دستورهای صوتی كنترل كنند، بعنوان مثال، از وضعیت آب و هوا و جدیدترین خبرهای روز آگاه شوند، تایمر و زنگ اخطار برای خود تنظیم كنند، با دوستان و خانواده خود تماس صوتی برقرار كرده و به مخاطبان موردنظر خود پیام متنی ارسال نمایند. همه این كارها بدون دخالت دست كاربر و تنها با ارسال یك پیام و دستور صوتی به اسپیكر هوشمند انجام خواهد گرفت.

یكی از بزرگ ترین تفاوت های اسپیكرهای هوشمند با سایر اسپیكرهای معمولی همین نام هوشمند آن است، بدان معنا كه می تواند با اتصال به اینترنت اغلب كارهایی كه یك گوشی هوشمند یا كامپیوتر می كند، را انجام دهد.

یك اسپیكر ساده یا معمولی تنها می تواند داده و صدای ورودی را با قدرت و كیفیت بیشتری به بلندگوهای تعبیه شده در خود فرستاده و فایل های صوتی موردنظر كاربران را با صدای بلندتری پخش كند. این اسپیكرها هیچگاه قادر نیستند به اینترنت متصل شوند و كارهای هوشمندانه ای نظیر برقراری تماس با مخاطبان، ارسال پیام متنی از طریق دور و سایر كارهای دیگری كه یك اسپیكر هوشمند قادر به انجام آن است، انجام دهد.

از نخستین، بهترین و بزرگترین تولیدكنندگان و عرضه كنندگان اسپیكرهای هوشمند می توان به شركت های گوگل، آمازون، اپل و مایكروسافت اشاره نمود كه البته سایر برندهای فعال در حوزه تكنولوژی نظیر سامسونگ، شیائومی و غیره هم به طراحی، تولید و عرضه آن پرداخته و درتلاشند تا بتوانند سهم بزرگتری از بازار این گجت های هوشمند را از آن خود كنند.

از آنجا كه سال جاری ۲۰۱۷ میلادی سالی مملو از محصولات جدید و شگفت انگیز در عرصه تكنولوژی و اشیای هوشمند بود، یكی از بزرگترین رقابت ها هم میان دو شركت آمازون و گوگل بر سر اسپیكرهای هوشمند بود.

اسپیكرهای هوشمند گوگل هوم مینی و گوگل هوم ماكس، آمازون اكو با بهره مندی از دستیار صوتی الكسا، هوم پاد اپل و كورتانای مایكروسافت همچون برترین اسپیكرهای هوشمندی هستند كه در جهان توانسته اند سهم قابل توجهی از بازار را به خود اختصاص دهند و نظر خیل عظیمی از كاربران و علاقمندان به تكنولوژی را به خود جلب كنند.

۱. اسپیكرهای هوشمند گوگل هوم



۲. اسپیكرهای هوشمند هوم پاد اپل



۳. اسپیكرهای هوشمند آمازون اكو



۴. اسپیكرهای هوشمند مایكروسافت



البته نگرانی های بسیاری در مورد امنیت اسپیكرهای هوشمند وجود دارد چراكه خیلی از كارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری همواره از ضریب نفوذ بالای هكرها و مجرمان سایبری به اطلاعات شخصی و حریم خصوصی كاربران می گویند. به باور آن ها، تمامی وسائل متصل به اینترنت اشیا (IoT) هنوز امنیت سایبری ضعیفی دارند و امكان دارد كاربران این گجت های خانگی به سادگی در دام مجرمان سایبری بیفتند.

همچنین خیلی از تحلیلگران انتظار دارند در سال ۲۰۱۸ بیش از ۵۶.۳ میلیون اسپیكر هوشمند راهی بازار شود كه می توان رشد سریع آن را بالاتر از ابزارهای واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و همینطور ابزارهای پوشیدنی دانست.




1397/05/29
14:45:33
5.0 / 5
4464
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات