دنیا، ایران را در كنفرانس پارك های علمی به خوبی همراهی كرد

دنیا، ایران را در كنفرانس پارك های علمی به خوبی همراهی كرد دیجیتالر: اصفهان- حضور فعال و چشمگیر نمایندگان 50 كشور دنیا در سی و پنجمین كنفرانس بین المللی پارك های علمی در اصفهان، نشان داد كه ایران در راه توسعه و پیشرفت خود، تنها و منزوی نیست و همراهی خیلی از كشورهای دنیا را در این زمینه دارد.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایرنا، سی و پنجمین كنفرانس جهانی پارك های علمی از 12 تا 14 شهریور امسال در اصفهان برگزار گردید و حدود 500 شركت كننده از 50 كشور در آن حضور داشتند كه افزون بر 150 نفر از آنها، مدعوین كشورهای خارجی بودند.
مدعوین خارجی این كنفرانس را رییسان و كارشناسان پارك های علمی 50 كشور دنیا تشكیل می دادند كه نمایندگان بخش توسعه و فناوری كشورهای خود بودند و برای تبادل دانش و تجربه با مسئولان و كارشناسان پارك های علمی ایران به اصفهان سفر كردند.
مراسم افتتاحیه این كنفرانس با حضور مقامات عالی رتبه ایران همچون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و همینطور رئیس و دبیركل انجمن جهانی پارك های علمی و سفرای بیش از 30 كشور برگزار گردید كه خود گویای اهمیت و جایگاه بین المللی این گردهمایی است.
به گفته رییس شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان، در این شرایط كه تنگناهای مختلفی به صورت ناجوانمردانه در حال تحمیل شدن به كشورمان است، حضور نمایندگان 50 كشور دنیا در كنفرانس بین المللی پارك های علمی اصفهان، موفقیت بزرگی برای ایران به حساب می آید.
مهدی ابطحی در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینكه مدعوین خارجی برای تعامل و تبادل نظر درباره نحوه اداره پارك های علمی، چالش های مشترك و همكاری های بین المللی در جهت رشد اقتصاد دانش بنیان به كشورمان سفر كردند، اضافه كرد: این مشاركت بزرگ بین المللی، نشان داد كه ایران منزوی نیست و پیوسته راه توسعه خویش را ادامه می دهد و دنیا هم ایران را در این جهت یاری خواهد نمود.
وی با اشاره به مذاكره های چهره به چهره در این كنفرانس، تصریح كرد: در این مذاكره ها، روابط بین پارك های علمی كشورمان با خارج از كشور عمیق تر شد و جهانیان به ظرفیت بالای ایران در زمینه نوآوری آشنا شدند.
ابطحی با تاكید بر اینكه خیلی از مدعوین خارجی كنفرانس برای سفر دوباره به كشورمان و گسترش روابط بین المللی اعلام آمادگی كردند، اظهار داشت: مدیران بخش های دولتی و خصوصی كشورمان هم باید تلاش كنند، نگرانی های موجود همچون در بخش اقتصادی را با قابلیت و رویكرد نوآوری برطرف كنند.

*** 220 مذاكره بین رییسان پارك های علمی دنیا
در این كنفرانس زمینه تبادل نظر میان پارك های علم و فناوری جهان فراهم گردید و به قول دبیر كنفرانس، در طول برگزاری این رویداد بین المللی حدود 220 مذاكره بین رئیسان شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان و پارك های علم و فناوری ایران و دیگر كشورها صورت گرفت.
حسن خاكباز با اشاره به اینكه 80 درصد این مذاكره ها بین نمایندگان پارك های علمی ایران با دیگر كشورها و 20 درصد مذاكره ها بین نمایندگان پارك های علمی كشورهای خارجی انجام شد، اضافه كرد: این مذاكره ها درباره جذب سرمایه گذار، صادرات تولیدات شركت های دانش بنیان، تبادل تجربه جهت راه اندازی مراكز رشد و پارك های علمی و چگونگی فعال كردن شركت های دانش بنیان در سطح بین الملل انجام شد.
وی اظهار داشت: در جریان این مذاكره ها، تفاهم نامه هایی هم منعقد شد كه همچون آنها می توان به 2 تفاهم نامه همكاری بین شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان با پارك های علمی آتلانپُل (Atlanpole) فرانسه و بارسلونای اسپانیا اشاره نمود.
وی تصریح كرد: برگزاری كنفرانس جهانی پارك های علمی در اصفهان، امنیت و ظرفیت بالای ایران در بخش علم و فناوری را برای مدعوین خارجی به تصویر كشید.
خاكباز با اشاره به حضور رییسان پارك های علم و فناوری استان های كشور در سی و پنجمین كنفرانس بین المللی پارك های علمی، اضافه كرد: 15 پارك علم و فناوری ایران و چهار پارك علمی خارجی در نمایشگاه این كنفرانس غرفه داشتند و دستاوردهای خویش را به شركت كنندگان داخلی و خارجی معرفی كردند.
وی تصریح كرد: همچنین، پرچم نمادین سی و ششمین كنفرانس بین المللی پارك های علمی به رییس پارك فناوری آتلانپل فرانسه كه میزبان دوره بعدی این رویداد در سپتامبر سال 2019 میلادی است، تقدیم شد.
خاكباز با اشاره به اینكه پارك های علمی كشورهای اسلونی، مكزیك و اسپانیا هم نامزدهای میزبانی برگزاری سی و هفتمین كنفرانس جهانی پارك های علمی و مناطق نوآوری در سال 2020 میلادی بودند، افزود: با رای گیری نهایی در نشست مجمع عمومی انجمن جهانی پارك های علمی (IASP) در اصفهان، پارك فناوری 'كارتوخا' در اسپانیا بعنوان میزبان این رویداد انتخاب گردید.
رییس انجمن جهانی پارك های علمی(IASP) هم در گفت و گو با ایرنا با اظهار خرسندی از برگزاری سی و پنجمین كنفرانس بین المللی پارك های علمی در اصفهان، این رویداد را در سطح گردهمایی بزرگ جهانی ارزیابی و تصریح كرد كه بانوان ایرانی حضور فعال و چشمگیری در این همایش داشتند كه بازتاب جهانی خوبی خواهد داشت.
'جوزف پیكه' (Josep Pique) همینطور با اشاره به اینكه پارك های علم و فناوری ایران از لحاظ كمی و كیفی از جایگاه بالایی در میان كشورهای دنیا برخوردار می باشند، اضافه كرد: ایران از لحاظ تعداد پارك های علمی با كشورهایی مانند برزیل، اسپانیا و چین برابری می كند و این به معنای فعال بودن تولید علم و فناوری و اقتصاد دانش بنیان در این كشور است.
سی و پنجمین كنفرانس جهانی پارك های علمی دوشنبه هفته جاری به مدت سه روز ( 12 تا 14 شهریور ) به میزبانی جمهوری اسلامی ایران و شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان در مهمانسرای عباسی این شهر برگزار گردید.
تعداد مراكز رشد فناوری كشور در سال 1391 حدود 131 مركز بوده كه در انتها سال 1396 به 193 مركز رشد افزایش یافته است.
تعداد پارك های علم و فناوری كشور هم از 31 پارك در سال 91 به 43 پارك در سال 1397 افزایش یافته است كه این مراكز، كانون اصلی رشد و توسعه شركت های دانش بنیان هستند.
تعداد شاغلان فعال در شركت های دانش بنیان از 19 هزار نفر در سال 1391 به بیش از 42 هزار نفر در سال 1397 افزایش یافته است.
گ/3011 / 2093


1397/06/17
15:48:29
5.0 / 5
4277
تگهای خبر: تولید , سرمایه , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات