ساخت تجهیزات هوشمند با قابلیت های جدید با چاپ سه بعدی

ساخت تجهیزات هوشمند با قابلیت های جدید با چاپ سه بعدی دیجیتالر: تهران - محققان دانشگاه واشنگتن با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی تجهیزات هوشمندی را ساختند كه قادرند نحوه كاربرد خویش را ردگیری كرده و بدون نیاز به باتری یا مدارات الكترونیكی، این اطلاعات را ذخیره كنند.


به گزارش روز جمعه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، این تجهیزات هوشمند برای انتقال اطلاعات از روشی موسوم به پراش بازگشتی (backscatter) استفاده می نمایند كه در آن سیگنال های دریافتی با استفاده از یك آنتن منعكس می شوند.
محققان در این تحقیقات برای تولید یك قوطی قرص هوشمند از پلاستیك استفاده كردند و برای ردگیری و ذخیره نحوه به كارگیری این قوطی از دو آنتن در بالا و پایین قوطی بهره گرفتند.
این آنتن ها توسط یك سوییچ متصل به یك چرخ دنده با یكدیگر مرتبط می شوند. بدین ترتیب باز كردن در قوطی، چرخ دنده را در یك جهت حركت می دهد و یكی از آنتن ها فعال می گردد. بستن در قوطی هم چرخ دنده را در جهت مخالف حركت داده و آنتن دیگر را فعال می كند.
دندانه های چرخ دنده به گونه ای طراحی شده اند كه سیگنال را به روشی شبیه به كد مورس، كدگذاری می كنند. بدین ترتیب راستای سیگنال مخابره شده هنگام باز كردن و بستن در قوطی متفاوت می باشد.
این فناوری علاوه بر ردگیری باز و بستن قوطی امكان ردگیری عملكرد اندام های مصنوعی را هم فراهم می آورد.
به گفته محققان این تجهیزات تنها نمونه های اولیه ای هستند كه امكان درك حركت در جهت های مختلف را توسط اشیای تولید شده با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی به اثبات می رسانند.
قرار است گزارش كامل این فناوری در تاریخ 15 اكتبر در سمپوزیوم ACM در ارتباط با نرم افزارها و فناوری های رابط كاربر در شهر برلین عرضه شود.
علمی (6)**9259**1440


1397/07/21
14:29:03
5.0 / 5
4860
تگهای خبر: الكترونیك , باتری , تولید , ساخت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات