در دانشگاه ام.آی.تی صورت گرفت

بهبود آلزایمر با كمك تحریك امواج مغزی

بهبود آلزایمر با كمك تحریك امواج مغزی به گزارش دیجیتالر پژوهشگران دانشگاه ˮام.آی.تیˮ در بررسی جدیدی دریافتند كه می توان نشانه های آلزایمر را با كمك تحریك امواج مغزی كم كرد.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا و به گزارش ام. آی. تی نیوز، متخصصان علوم اعصاب دانشگاه "ام. آی. تی"(MIT) با قرار دادن موش ها در معرض تركیب منحصر به فردی از نور و صدا، نشان دادند كه امكان بهبود نقص های شناختی و حافظه این موجودات وجود دارد. شاید نتایج این بررسی بتوانند به بهبود بیماران مبتلا به آلزایمر كمك كنند.
این درمان غیرتهاجمی كه امواج مغزی را تحت تأثیر قرار می دهد، "نوسانات گاما"(gamma oscillations) نام دارد و می تواند تعداد پلاك آمیلوئید(عامل اصلی آلزایمر و تخریب سلول های عصبی) را در مغز موش ها كم كند. پلاك های آمیلوئید، در مغز به خصوص در نواحی از مغز كه بر فعالیت هایی مانند یادگیری و حافظه تأثیر دارند، ایجاد می شوند.
این گروه پژوهشی در سال ۲۰۱۶، اثر مثبت نوسانات گاما را بر مغز موش هایی كه نشانه هایی از آلزایمر در خود داشتند، گزارش دادند. آنها موش ها را به مدت یك ساعت در روز در معرض نور قرار دادند و دریافتند كه این درمان می تواند سطح پلاك آمیلوئید و دیگر نشانگرهای در رابطه با آلزایمر را كم كند.
پژوهشگران در آزمایش جدید خود با استفاده از محرك صوتی، امكان دسترسی به نواحی گوناگون مغز را بررسی كردند و دریافتند قرار گرفتن در معرض میزان مشخصی از صدا در هر روز و تكرار این فرآیند به مدت یك هفته، می تواند میزان آمیلوئید را در قشر شنوایی مغز كه مسئول پردازش صداست، كم كند.
آنها اثر تحریك شنوایی را بر توانایی شناختی موش ها هم مورد آزمایش قرار دادند و دریافتند موش ها بعد از یك هفته درمان، عملكرد بهتری دارند و می توانند اشیا را بهتر از قبل تشخیص دهند.
"لی هویی تسای"(Li-Huei Tsai)، از نویسندگان این پژوهش اظهار داشت: هنگامی كه محرك های دیداری و شنیداری را به مدت یك هفته تركیب كردیم، شاهد نقش قشر پیش پیشانی و كاهش شگفت انگیز آمیلوئیدها بودیم.
وی با تاكید بر ضرورت انجام شدن پژوهش های بیشتر اضافه كرد: ما باید مطمئن شویم كه این روش، روی انسان هم كارآمد است؛ به همین دلیل، آزمایش های ایمنی ابتدایی را روی انسان های سالم شروع كرده ایم.
"نانسی كوپل"(Nancy Kopell)، استاد ریاضیات و آمار اظهار داشت: باآنكه تفاوت های مهمی میان گونه های جاندار وجود دارد اما می توانیم به كارایی این روش در انسان ها خوش بین باشیم. این گونه پژوهش ها، تأثیر بالینی قابل توجهی بر بیماری آلزایمر و انواع التهاب مغزی خواهند داشت.
این پژوهش، در مجله " Cell" به چاپ رسید.



1397/12/25
12:06:35
5.0 / 5
4716
تگهای خبر: متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات