به منظور كُلُنی سازی سیاره سرخ صورت می گیرد

ارسال میكروب های زمین به مریخ!

ارسال میكروب های زمین به مریخ! به گزارش دیجیتالر آژانس های فضایی اقدامات احتیاط آمیز زیادی در مورد آلوده نكردن اجرام آسمانی با میكروب های زمینی انجام داده اند اما برخی دانشمندان معتقدند ارسال میكروب های زمین به مریخ می تواند مفید باشد چونكه با انجام این كار امكان دارد محیط مریخ محیطی برای سكونت بشر شود.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، دانشمندان به تازگی اظهار كرده اند میكروب های زمین باید به منظور كلنی سازی به مریخ فرستاده شوند تا سیاره سرخ به مكان مناسبی به منظور زندگی بشر تبدیل گردد. مطالعه اخیر پژوهشگران نشان داده است انتشار میكروب های انسان می تواند آغازگر روند تغییر ساختار سیاره سرخ و ایجاد محیطی باشد كه انسان ها می توانند در آن زندگی كنند.
دانشمندان طی این مطالعه یك فرآیندی عرضه كرده اند كه شامل غربالگری میكروب های نوید بخش و رها كردن مهمترین آنها در مریخ است. مقاله جدید دانشمندان نشان داده است كه آزاد كردن میكروب های انسان آغازگر روند تغییر ساختار سیاره سرخ و ایجاد محیطی است كه بشر می تواند در آن سكونت داشته باشد.
طی این مطالعه "خوزه لوپز"(Jose Lopez) میكروبیولوژیست و استاد "دانشگاه نوا جنوب شرقی"(Nova Southeastern University) فلوریدا به همراه دیگر پژوهشگران این مطالعه را انجام دادند. پژوهشگران این مطالعه از ناسا و دیگر آژانس های فضایی خواستند تا میكروب ها را به مریخ بفرستند تا بتوانند از این طریق محیط و آب و هوای غیرقابل پیشبینی این سیاره را تغییر دهند و یك محیط قابل سكونت در مریخ ایجاد كنند.
استدلال عمده محققان این است كه جلوگیری از آلودگی تقریباً غیر ممكن است اما با انجام برخی كارها مانند ارسال میكروب انسانی به آنجا می توان این كار را انجام داد.
لوپز اظهار داشت: میكروارگانیسم ها همان چیزی بودند كه سبب شدند این سیاره ما قابل سكونت شود. همانطور كه می دانیم بدون میكروارگانیسم های مفید، زندگی نمی تواند وجود داشته باشد. بیشتر از چهار میلیارد سال پیش زمین مكانی برای سكونت نبود اما زندگی میكروبی بوجود آمد و با گذشت زمان تكامل یافت. اولین استعمارهای میكروبی خارج از سیاره ای احتمالاً از جانور "شدیددوست" ناشی می شوند.
جانور شدیددوست(Extremophile) به گروهی از ارگانیسم ها گفته می شود كه در محیط های خشن و شدید فیزیكی یا شیمیایی- كه عموماً بیشتر انواع زیست در آنها ناممكن است - زندگی می كنند. هریك از كهن باكتری هایی كه تمایل به زندگی در محیطی خاص با دما و نمك زیاد داشته باشد را هم شدیددوست می گویند. در مقابلِ گروه شدیددوست، میانه دوست ها قرار دارند كه در محیط های معتدل زندگی می كنند.
یافته های این مطالعه در مجله "FEMS Microbiology Ecology" منتشر گردید.



1398/07/06
22:57:56
5.0 / 5
4406
تگهای خبر: ساخت , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات