مروری بر قابلیتهای جدید اندروید ۱۱

مروری بر قابلیتهای جدید اندروید ۱۱ دیجیتالر: اخیرا كارشناسان فعال در حوزه فناوری با بررسی پیش نمایش گوگل برای توسعه دهندگان اندروید ۱۱ از جدید ترین قابلیتهای احتمالی این نسخه جدید از سیستم عامل محبوب اندروید اطلاع داده اند.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا، اخیرا گزارش های انتشار یافته از جانب گوگل بعنوان توسعه دهنده سیستم عامل محبوب و پرطرفدار اندروید و همینطور پیش نمایش اولیه مخصوص توسعه دهندگان جدید ترین نسخه از آن یعنی اندروید ۱۱ نشان دهنده بعضی از مهمترین خصوصیت ها و قابلیت های اضافه شده پلت فرم این سیستم عامل است.
طبق گزارش fossbytes، با این كه هنوز خیلی زود است كه در مورد عرضه نهایی اندروید ۱۱ سخن گفت اما طبق گزارش های پیشین و همینطور جدول و برنامه زمانی انتشار یافته از جانب گوگل به نظر می آید كه طبق روال هرساله، این نسخه جدید در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۰ میلادی عرضه نهایی و رسمی خواهد شد.
در زیر به قابلیت های احتمالی جدیدی كه مقرر است به جدید ترین نسخه از سیستم عامل اندروید یعنی اندروید ۱۱ در خلال ماههای آینده اضافه شوند پرداخته شده است:
امكان گفتگو در بخش نوتیفیكیشن و اعلانها
این توانایی جدید به كاربران اجازه می دهد كه قادر به مشاهده گفتگوهای فعلی خود در همه اپلیكیشن های پیام رسان باشند.


ارسال تصاویر از اعلان ها
در صورتیكه یك تصویر از صفحه گوشی معروف به اسكرین شات گرفته می شود، در همان بخش اعلان ها بدون احتیاج به باز كردن گالری قابلیت ارسال و به اشتراك گذاری آن در اندروید ۱۱ وجود خواهد داشت.


حباب های چت برای پیام رسان ها
هرچند در پیش نمایش توسعه دهندگان نسخه قبلی یعنی اندروید ۱۰ شاهد حباب های چت بودیم اما در عرضه و عرضه نهایی هیچ خبری از آنها نشد. حالا به نظر می آید كه اندروید ۱۱ میزبان این خصوصیت جدید و محبوب كاربران خواهد بود به صورتی كه همه پیام رسان ها قادر خواهند بود از حباب ها برای دسترسی آسانتر به مكالمات و گفتگو های كاربران استفاده كنند.
نحوه استفاده از این توانایی هم به این صورت است كه كاربران به هنگام لمس یك حباب پیامهای سابق و همینطور بخش ارسال پیام جدید را مشاهده می كنند. این بدان معناست كه كاربران برای دسترسی به تمام قابلیت ها و تنظیمات لازم نیازمند باز كردن خود اپلیكیشن پیام رسان خواهند بود اما در صورتیكه فقط بخواهند یك پیام را ارسال یا دریافت نمایند خصوصیت حباب های چت كار آنها را تسهیل خواهد نمود.


دسترسی های یكبار مصرف
یكی از مهمترین تغییرات این نسخه جدید از اندروید كه در جهت ارتقای امنیت سایبری و حفظ حریم خصوصی كاربران افزوده شده است، بدون شك امكان دسترسی های یك بار مصرف در برنامه های مورد استفاده كاربران است این بدان معناست كه به محض خروج از یك اپلیكیشن دسترسی كاربر منقضی می شود و كاربر بار دوم برای ورود به اپلیكیشن نیازمند دسترسی مجدد طی خواهد بود.


قطع لرزش اعلان ها به هنگام باز بودن دوربین
یكی از مواردی كه همواره كاربران به هنگام استفاده از برنامه دوربین گوشی از آن گله و شكایت دارند، لرزش اعلان های ناشی از زنگ خوردن، آلارم و دریافت پیام به هنگام باز بودن برنامه دوربین است كه باعث می شود حواس آنها را برای عكاسی و فیلمبرداری پرت كرده و در بعضی موارد كیفیت تصویر و ایده های آنها را به دلیل مزاحمت بوجود آمده پایین می آورد.


پشتیبانی بهتر از شبكه ۵G
با عنایت به گسترش روز افزون و توسعه زیر ساختهای لازم برای نسل پنجم اینترنت همراه معروف به شبكه ۵G و همینطور پشتیبانی خیلی از گوشیهای جدید از آن به نظر می آید كه اندروید ۱۱ تغییر و تحولات جدیدتر و بهتری را برای بهبود تجربه استفاده كاربران از این دست از شبكه نسبت به اندروید ۱۰ به ارمغان خواهد آورد.


سازگاری بیشتر با نمایشگرهای تاشو و دارای بریدگی
با این كه پشتیبانی از بریدگی های صفحه نمایش گوشیهای هوشمند به صورت رسمی از اندروید ۹ شروع شد اما حالا به نظر می آید كه گوگل در اندروید ۱۱ پشتیبانی از انواع خاص نمایشگرها را به بیشترین حد خود رسانده است.


سطح جدیدی از احراز هویت بیومتریك كاربران
اندروید ۱۱ احراز هویت بیومتریك كاربران گوشیهای هوشمند را با پشتیبانی از سه روش مختلف وارد سطح جدیدی خواهد نمود این بدان معناست كه كاربران از امنیت سایبری بالاتری برخوردار بوده و حریم خصوصی آنها هم با بهره گیری از این توانایی و رابط كاربری پیچیده و جدید به صورت كامل حفظ خواهد شد.


بهبود در حافظه محصور
به نظر می آید كه گوگل به منظور عدم دسترسی نرم افزارهای نامعتبر به اطلاعات شخصی كاربران و همینطور جلب رضایت منتقدان خود، به بهبود حافظه محصول در اندروید ۱۱ پرداخته است.


پشتیبانی از گواهینامه دیجیتال رانندگی
این سیستم عامل جدید از حافظه ذخیره سازی ایمن برای اسناد حساس هویتی همچون گواهینامه رانندگی موبایل ISO ۱۸۰۱۳-۵ پشتیبانی می كند. البته این توانایی نیازمند وضع و اعمال قوانین و مقررات گوناگونی از جانب دولت های مختلف است تا كاربران بتوانند در زندگی روزمره خود از این توانایی بهره مند شوند.





1399/01/16
17:10:30
5.0 / 5
3431
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات