بزرگ ترین هجوم برای تصاحب طلا شروع می شود

بزرگ ترین هجوم برای تصاحب طلا شروع می شود به گزارش دیجیتالر، اصفهان ۹ جولای ۲۰۲۳ برابر با ۱۸ تیرماه ۱۴۰۲، بزرگ ترین هجوم برای تصاحب طلا در اعماق دریا شروع می شود و این هجوم نتیجه ای جز ویرانی نخواهد داشت.



به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا و به نقل از گاردین، ۹ جولای ۲۰۲۳ یک روز مهم برای اقتصاد جهانی به حساب می آید، روزی که نشان دهنده آغاز بزرگ ترین هجوم برای تصاحب طلا در تاریخ است. به عبارت دیگر، از این تاریخ به چند شرکت این اجازه داده می شود که از وقوع فاجعه زیست محیطی سود و منفعت ببرند!

در حالی که این هجوم می تواند به صدمه زیست محیطی بی سابقه ای منجر شود، به نظر می آید تنها تعداد کمی از مردم به این مورد توجه می کنند. دولت انگلیس هم در مقابل این فاجعه سکوت کرده است و این سکوت می تواند بسیار خطر ساز باشد.

برای آشنا شدن با جزئیات این ماجرای قریب الوقوع، آگاهی داشتن از تاریخ و آن چه که پیش از این در اینباره رخ داده، مفید خواهد بود. در سال ۱۹۸۲، بعد از ۲۵ سال مذاکرات نه چندان خوشایند، سازمان ملل متحد، UNCLOS (کنوانسیون سازمان ملل متحد در رابطه با حقوق دریاها) را تصویب کرد. درواقع، این بزرگترین شکل از حصارکشی در تاریخ بود که به واسطه آن بیشتر از ۱۳۸ کیلومتر مربع (۵۳ مایل مربع) از بستر دریا را به مناطق انحصاری اقتصادی ملی (EEZ) تبدیل شد و آنرا برای بهره برداری توسط کشورهای ساحلی، آزاد و در دسترس قرار دادند.

اما کنوانسیون ملل متحد در رابطه با حقوق دریاها (UNCLOS)، اعلام نمود که دریای عمیق، خارج از مناطق انحصاری اقتصادی(EEZ)، معروف به " the Area "، که ۵۴ درصد از اقیانوس های جهان را پوشش می دهد، «میراث مشترک بشریت» به حساب می آید.

از این رو، قرار بر این بود که مبحث استخراج معادن در اعماق دریا در این منطقه، تا وقتی که یک کد برای استخراج دریافت شود، ممنوع اعلام گردد. به باعث دریافت این کد، احتیاط برای پیشگیری از صدمه های اکولوژیکی و زیست محیطی باید رعایت شود و آن چه که بدست می آید، باید به صورت عادلانه میان تمام کشورها تقسیم شود. اما از آنجاییکه کشورهای ثروتمند نمی خواستند به کشورهای کوچک درحال توسعه قدرت بدهند، اصرار داشتند که تصمیمات باید با اجماع اتخاذ شود و امروز جای تعجب نیست که با گذشت ۲۸ سال، انجمن بین المللی اتوماسیون(ISA)، نتوانسته است یک کد ماینینگ برای حفظ و اشتراک منافع کشورها ایجاد نماید.

با وجود چنین شرایطی، برنامه ها برای استخراج، از یکشنبه ۹ جولای، شروع می شود. در ابتدا، استخراج در ۴.۵ کیلومتر مربع در اقیانوس آرام معروف به منطقه Clarion-Clipperton و سپس در زمان مناسب در کل منطقه صورت می گیرد.

تخمین زده می شود که اعماق دریا حاوی میلیاردها تن نیکل، کبالت، منگنز و سایر عناصر معدنی با ارزشی است که برای انتقال و به کارگیری در اقتصاد سبز، همینطور جهت استفاده در خودرو های برقی، مزارع بادی و موارد دیگر بسیار پرکاربرد است.

دانشمندان بارها اخطار داده اند که در نتیجه این استخراج، تمام شواهد علمی به خطرات زیست محیطی وسیعی اشاره می کنند و خیلی از کشورها و صدها دانشمند علوم دریایی خواهان تعلیق انجام این عمل شده اند.

آخرین اخبار از آن حکایت می کند که گروه پارلمانی همه احزاب برای اقیانوس (اگرچه با تاخیر) تشکیل جلسه داد تا بررسی کند که استخراج عناصر معدنی با ارزش از اعماق دریا باید صورت گیرد یا خیر. متاسفانه این احزاب برای تشکیل این جلسه، بریتانیا را شامل نمی شود.







منبع:

1402/04/18
09:03:00
5.0 / 5
264
تگهای خبر: شركت , كاربر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات