اندونزی تیک تاک را جریمه کرد

اندونزی تیک تاک را جریمه کرد به گزارش دیجیتالر، تیک تاک به سبب رعایت نکردن قوانین آنتی تراست در اندونزی 900 هزار دلار جریمه شد.


به گزارش دیجیتالر به نقل از رویترز، آژانس ضدانحصار اندونزی تیک تاک را به سبب اعلام دیرهنگام ادغام پلت فرم تجارت الکترونیک Tokopedia، ۱۵ میلیارد روپیه (معادل ۹۰۰ هزار دلار) جریمه کرد. تیک تاک که زیرمجموعه شرکت چینی بایت دنس است، در ژانویه ۲۰۲۴ خرید ۷۵.۰۱ درصد از سهام Tokopedia را از شرکت PT GoTo Gojek Tokopedia به ارزش ۸۴۰ میلیون دلار نهائی کرده بود. سخنگوی تیک تاک در واکنش به این تصمیم اعلام نمود که شرکت به رای رگولاتور احترام می گذارد و همچنان بر تعهد خود به حفظ اصول رقابت عادلانه پایبند است. آژانس آنتی تراست اندونزی اختیار دارد موارد نقض قوانین رقابتی را بررسی نموده و بر مبنای نتایج تحقیقات، جریمه یا محدودیت هایی ضد شرکت ها اعمال نماید.
به اجمال، سخنگوی تیک تاک در واکنش به این تصمیم اظهار داشت که شرکت به رای رگولاتور احترام می گذارد و بازهم بر تعهد خود به حفظ اصول رقابت عادلانه پایبند است.

منبع:

1404/07/08
10:56:08
5.0 / 5
34
تگهای خبر: الكترونیك , رقابت , شركت
این مطلب دیجیتالر را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنت بینندگان دیجیتالر در مورد این مطلب
کامنت شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
کامنت:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
دیجیتالر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات
دنیای دیجیتال در دستان شماست. دیجیتالر، همراه شما در دنیای فناوری اطلاعات