انویدیا با غول های فناوری کره جنوبی قرارداد بست

انویدیا با غول های فناوری کره جنوبی قرارداد بست انویدیا از معامله با شرکت های فناوری از جمله SK Hynix و Naver در کره جنوبی خبر داد چرا که تصمیم دارد تراشه های حافظه را برای بلندپروازی هایش در هوش مصنوعی و جذب مشتریان جدید تامین کند.



به گزارش دیجیتالر به نقل از رویترز، این توافق نامه ها طی سفر «جنسن هوانگ»، مدیر ارشد اجرایی انویدیا، به کره جنوبی امضا شده است. انویدیا و شرکایش، همچون SK Hynix و شرکت Doosan، ارزش این معاملات را اعلام نکردند.

 


SK Hynix، دومین گروه تولیدی بزرگ خانوادگی در کره جنوبی، اعلام نموده که زیرمجموعه هایش یعنی SK Hynix و SK Telecom هم با انویدیا توافق کرده اند. SK Hynix و انویدیا اظهار داشتند که این توافق سبب می شود ذخیره تراشه با برنامه های انویدیا که به حوزه های رباتیک، کامپیوتر های شخصی و ابر رایانه ها گسترش یافته، همگام بماند؛ این در حالیست که تراشه سازان حافظه برای همگام شدن با تقاضای ابزارها در تکاپو هستند.

 


SK Telecom اعلام نمود با بهره گیری از فناوری انویدیا یک ابر هوش مصنوعی در مقیاس گیگاوات در کره جنوبی خواهد ساخت و اولین دیتاسنتر هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۷ آنلاین خواهد شد. انویدیا هم اعلام نمود غول اینترنتی Naver و شرکت Doosan از فناوری آنها برای مساعدت با ساخت مراکز داده هوش مصنوعی استفاده می کنند.

 


شرکت Doosan که درحال توسعه روبات ها و تولید مواد مورد استفاده در قدرتمندترین تراشه های «بلک ول» (Blackwell) انویدیا است، پیشبینی می کند چاره انرژی اش در پلت فرم های دیتاسنتر انویدیا به کار گرفته شود و از فناوری هوش مصنوعی فیزیکی این شرکت آمریکایی هم بهره ببرد.

 


هوانگ بعد از دیدار با «کو کوانگ-مو»، رئیس هیأت مدیره گروه ال جی (LG)، اعلام نمود که انویدیا همینطور با این گروه در زمینه الکترونیک، سیستم های مکانیکی و هوش مصنوعی برای روبات های انسان نما همکاری می کند.

 


هوانگ افزود که این دو نفر همینطور روی معماری مراکز داده آینده، همچون خنک کننده، تأمین برق و طراحی و ساخت کلی مراکز داده، کار می کنند.

 


حرف آخر اینکه SK Hynix و انویدیا اظهار داشتند که این توافق سبب می شود ذخیره تراشه با برنامه های انویدیا که به حوزه های رباتیک، کامپیوتر های شخصی و ابررایانه ها گسترش یافته، همگام بماند؛ این در حالیست که تراشه سازان حافظه برای همگام شدن با تقاضای ابزارها در تکاپو هستند. هوانگ پس از دیدار با کو کوانگ-مو، رئیس هیات مدیره گروه ال جی (LG)، اظهار داشت که انویدیا همچنین با این گروه در زمینه الکترونیک، سیستم های مکانیکی و هوش مصنوعی برای ربات های انسان نما همکاری می کند.
 


منبع:

1405/03/18
11:35:57
0.0 / 5
57
تگهای خبر: آنلاین , الكترونیك , اینترنت , تولید
این مطلب دیجیتالر را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنت بینندگان دیجیتالر در مورد این مطلب
کامنت شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
کامنت:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
دیجیتالر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات
دنیای دیجیتال در دستان شماست. دیجیتالر، همراه شما در دنیای فناوری اطلاعات