كیتكس گامی نو در حوزه ارتباطات و فناوری كیش رقم زد

كیتكس گامی نو در حوزه ارتباطات و فناوری كیش رقم زد دیجیتالر: كیش - واژه ارتباطات در دوره های مختلف زندگی بشر، كاربرد و مفهوم خاص داشته و بی گمان یكی از شاخصه های توسعه پایدار كه ایران همواره برای رسیدن به آن تلاش كرده، بستر مناسب و امن فناوری اطلاعات است.


بدون تردید در نگاه توسعه گرایانه و حضور موثر در رقابت دانش بنیان در میدان تكنولوژی های جدید، راهی جز بهره گیری از دستاوردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات نیست.
رشد تكنولوژیهای دانش بنیان مسئولان جزیره كیش را مصمم نموده تا توسعه شبكه های ارتباطی آی تی و فناوری های اطلاعات را در اولویت برنامه های كلان محور این جزیره قرار دهند.
برگزاری اولین نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات كیش (كیتكس) یكی از اتقاقاتی بود كه نشان داد مسئولان جزیره كیش با واقعیت و لزوم توسعه زیرساختهای ارتباطات و فناوریهای نوین در این منطقه آزاد باور جدی دارند.
بر این اساس ارزیابی پایانی این نمایشگاه و نقطه نظرات متولیان، صاحب نظران و شركت كنندگان در این همایش علمی، بهانه ای شد تا گذری بر چگونگی برگزاری و دستاوردهای آن داشته باشیم.
نمایشگاه 'كیتكس' به همت شركت فروغ افكار فارس و با حمایت سازمان منطقه آزاد كیش با هدف تكمیل زنجیره علم، فناوری، تكنولوژی تولید محصول، تجاری سازی و ورود به بازار جهانی به منظور ثروت آفرینی و تولید فضای تعامل همكاری و رقابتی سالم بین فعالان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور بیش از 65 شركت فعال در این زمینه در محل دائمی نمایشگاههای این جزیره از سوم تا ششم اردیبهشت ماه جاری دایر شد و معرفی كسب و كارهای مبتنی بر تكنولوژی های جدید از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه بود.
حضور نشان های معروف حوزه ارتباطات همچون همراه اول، پرشین صنعت، مبین نت، تله كیش، آتی شهر ایرانیان، تجارت الكترونیك پارسیان و همینطور مراكز آموزشی معتبری چون دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه علمی كاربردی و مراكز علمی معتبر و حضور مراكز دولتی چون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، سازمان منطقه آزاد كیش و بانك انصار و.... در كنار مخترعان، نوآوران، استارتاپ ها در این نمایشگاه نشان از كیفیت خوب و قابل قبول این نمایشگاه بوده است.
معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد كیش معتقد می باشد كه امروز توسعه جزیره كیش فقط در حوزه های فیزیكی و فضا محور نیست بلكه باید زیرساخت های فناوری اطلاعات و قابلیت های كسب دانش و كاربرد آن را ارتقاء دهیم به این دلیل توجه ما به مبحث آی تی و فناوری اطلاعات بیشتر شده است.
محمد رضا سعیدی اضافه كرد: تلاش داریم جزیره كیش با ارتقاء بسترهای اینترنتی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در كشور پیشرو باشد و با بهره گیری از توانمندیهای متخصصان در زمینه اكوسیستم های هوشمند هم موفق عمل كند.
وی با اشاره به اینكه جهان امروز با سرعت روزافزون پیشرفت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات روبرو است، خاطرنشان كرد: در عصر اطلاعات و انقلاب چهارم صنعتی، شاهد حضور جنبه های مختلفی مانند هوش مصنوعی و ماشین ها و تجهیزات هوشمند هستیم.
سعیدی اظهار نمود: این پدیده فرصت ها و تهدیدهای فراوانی برای ما بویژه برای ادامه دهندگان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات همراه دارد.
وی اظهار داشت: از طرفی شاهد حوزه فناوری باعث افزایش كیفیت و بهره وری در زندگی شهروندان شده و در این محیط متغیر شاهد نوآوری تخریب گری هستیم كه می تواند برهم زننده باشد.
سعیدی اضافه كرد: اگر در حوزه فناوری اطلاعات تلاش كافی داشته باشیم، می توانیم فاصله خویش را با جهان كم نماییم.
به گفته خیلی از غرفه داران و شركت كنندگان نمایشگاه كیتكس، این نمایشگاه با مدل های مشابه قبلی بسیار متفاوت و از كیفیت بالایی برخوردار و نمونه بسیار مناسبی برای تداوم این نمایشگاه در سالهای آینده در جزیره كیش بوده است.
رئیس هیئت مدیره شركت دانش پژوهین مینوسا كه در این نمایشگاه غرفه ای را به خود اختصاص داده بود در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از تلاش زیاد تیم اجرایی اولین نمایشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (كیتكس) برای برگزاری هرچه بهتر این نمایشگاه قدردانی نمود و اظهار داشت: برگزاری اینگونه نمایشگاه ها در كشور با عنایت به سرعت پیشرفت تكنولوژی در دنیا امری مهم و ضروری می باشد.
مرتضی احسنت اضافه كرد: مدیران اجرایی این نمایشگاه تلاش زیادی برای برگزاری هرچه بهتر آن كردند و به این دلیل این نمایشگاه از نظم و تعهد زیادی بهره می برد كه در نمایشگاه های گذشته و مشابه كمتر دیده می شد.
وی ادامه داد: نمایشگاه هایی كه در گذشته تولید می شد، نظم و تعهد یكطرفه و تنها از جانب غرفه داران رعایت می شد ولی در اولین نمایشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات این مورد دو طرفه بود و تیم اجرایی و پشتیبانی حمایت و امكانات بسیار خوبی در اختیار شركت كننده ها قرار می دادند.
وی افزود: در نمایشگاه كیتكس زمینه تعامل شركت های كوچك در حوزه فناوری و اطلاعات بویژه برای استارت آپ ها و شركت های دانش بنیان فراهم شده بود.
احسنت با اشاره به اینكه در این نمایشگاه توانسته با شركت های تجاری بزرگ در جهت توسعه تجاری شركت دانش بنیان خود مذاكره كند تصریح كرد: این قبیل نمایشگاه ها به جز فراهم آوردن محیطی برای عرضه و عرضه تولیدات به مصرف كننده می تواند سبب افزایش كیفیت محصولات و به اشتراك گذاشتن تجارب شركت ها را هم به ارمغان آورد.
وی اضافه كرد: پشتیبانی از كالای ایرانی كه مورد تاكید رهبر معظم انقلاب و مسولان نظام است باید در حوزه فناوری، ارتباطات و تكنولوژی هم در عمل صورت گیرد كه برگزاری اینگونه نمایشگاه ها در مسیر نیل به این هدف پرارزش است.
مجری نمایشگاه كیتكس هم اظهار داشت: این نمایشگاه با حضور 65 شركت دانش بنیان در فضایی به مساحت 3300 متر مربع و در حوزه فناوری ارتباطات هوش مصنوعی، زیرساختهای ارتباطی به مدت چهار روز در كیش برپا شد.
جواد مرادپور اضافه كرد: در این نمایشگاه شركت های دانش بنیان و ایده پردازان حوزه های هوش مصنوعی، بازی اینترنت اشیاء شركت داشتند.
وی اظهار داشت: در حاشیه این نمایشگاه سمینارها و كارگاه های تخصصی دایر و از بالگرد زنده یاب و مسیریاب تولید شده یك مركز علمی پژوهشی شیراز هم رونمایی گردید.
وی برگزاری خوب این نمایشگاه را نتیجه تعامل خوب سازمان منطقه آزاد كیش عنوان و تصریح كرد: با عنایت به اهمیت برگزاری این نمایشگاه از جانب مجموعه مدیریتی منطقه آزاد كیش در جهت حضور هرچه قوی تر شركت های مطرح در زمینه این نمایشگاه همراهی و همكاری خوبی صورت گرفت.
فرزانه امیدی مسوول برگزاری سمینار های جانبی نخستین نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات كیتكس هم اظهار داشت: در جهت تقویت بنیادی و علمی این نمایشگاه 9 سمینار علمی و آموزشی در حاشیه نخستین نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات كیش برگزار شد.
وی اضافه كرد: از اهم این سمینارها می توان به سمینار هتل هوشمند، دولت الكترونیك و امنیت اطلاعات، اینترنت اشیاء و توسعه كسب و كار در اقتصاد دیجیتال اشاره نمود كه با حضور و استقبال پرشور علاقه مندان و فعالان این حوزه همراه بود.
امیدی تصریح كرد: در برگزاری این سمینارها از اساتید مجرب این حوزه ها برای آموزش و بازآموزی دعوت بعمل آمد و در انتها تعدادی از این سمینارها به شركت كنندگان گواهی حضور در این دوره های آموزشی ارائه شد.
مدیر مجموعه علمی پژوهشی بسیج سپاه احمدابن موسی شیراز كه در این نمایشگاه از آخرین دستاورد این شركت كه بالگرد زنده یاب بود رونمایی گردید از شركت در اولین نمایشگاه كیتكس در جزیره كیش اظهار رضایت كرد و اظهار داشت: لازم است در كشور ما حمایتی جدی از حوزه فناوری، فضای مجازی و استارت آپ ها صورت گیرد.
سید حسام بوستانی اضافه كرد: ارتقای كیفیت محصولات فناورانه در كشور ما نیاز به تعاملات و بازار سازی دارد كه برگزاری اینگونه نمایشگاه ها به این اهداف كمك شایانی می كند.
وی پشتیبانی مسولان نمایشگاه كیتكس را خوب توصیف كرد و اضافه كرد: تیم اجرایی اولین نمایشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (كیتكس) بسیار حرفه ای و متعهدانه تمام تلاش خویش را در جهت عرضه خدمات مناسب تر به غرفه داران و شركت كنندگان انجام می دادند.
در حاشیه این نمایشگاه چهارمین دوره مسابقات بازی های كامپیوتری هم انجام شد كه در دو رشته پی اس و فیفا 2018 برگزار شد، همینطور در جهت تولید رقابت مهیج علمی و فنی با هدف تشویق علاقه مندان به توسعه كسب و كارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات، استارتاپ دمو یا همان فن بازار هم در نمایشگاه برگزار شد.
قاضی زاده جوان 17 ساله كرمانی كه مقام اول مسابقات فیفا 2018 را به دست آورد در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این دوره از مسابقات كامپیوتری كه در جزیره كیش برگزار گردید از كیفیت خوبی برخوردار بود.
وی ادامه داد: بازیكنان خوبی در این رقابتها شركت كردند كه برخی چندین دوره مقام اول ایران و حتی یك نفر هم مقام جهانی كسب كرده بود.
قاضی زاده كه از كیفیت سطح داوری ها رضایت داشت در ادامه بر اینكه لازم است رقابتهای كامپیوتری بصورت مداوم و در یك تورنومنت ملی منظم برگزار گردد تصریح كرد و اضافه كرد: كیفیت برگزاری این مسابقات در حدی بود كه می توان آن را سالی 2 مرتبه و یا حداقل یك بار ادامه داد.
محمد گلابیان مدیرعامل شركت فناوری ارتباطات مهام كیش هم مرتبط با برگزاری این نمایشگاه اظهار داشت: این نخستین نمایشگاه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در كیش بود كه از سطح خوبی مرتبط با شركت كنندگان همراه بود و با عنایت به حضور این شركت ها برگزاری این نمایشگاه می توانست بازار خوبی برای مجموعه های در ارتباط باشد.
وی اطلاع رسانی این رویداد در جزیره كیش را از جانب مسئولان ذیربط ضعیف دانست و اظهار داشت: این نمایشگاه با حجم گسترده آن نیازمند یك تبلیغات قوی و گسترده در منطقه آزاد كیش داشت كه این مورد ضعیف عمل شد.
گلابیان در مجموع برگزاری این نمایشگاه را فرصت خوبی برای شركت خود دانست و تصریح كرد: این نمایشگاه فرصت خوبی برای ارائه خدمات و دستاوردهای این شركت بود كه با ارتباط با دیگر شركت ها و بازدید كنندگان توانست به نتایج مورد نظر خود برسد.
نجمه جراح زاده طراح اپلیكیشن غول همراه از دیگر شركت كنندگان این نمایشگاه بود كه با اشاره به این مطلب كه این دومین حضور در نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات است اظهار داشت: نمایشگاه اول در تهران بود و نمایشگاه كیتكس كیش دومین حضور می باشد.
وی مرتبط با كیفیت نمایشگاه از عوامل اجرایی و چگونگی ارائه خدمات به غرفه داران و نظم و برنامه ریزی دقیق این نمایشگاه ابراز رضایت كرد و اظهار داشت: این نمایشگاه با عنایت به نخستین تجربه برگزاری خود توانست نشان دهد كه می تواند در سال های آتی هم برگزار كننده خوب و قوی در این حوزه باشد.
جراح زاده تصریح كرد: با عنایت به تخصصی بودن این نمایشگاه، تعداد بازدیدكنندگان از انتظار پایین تر بود و توقع استقبال بیشتری از جانب مردم مورد نظر بود البته باید به این نكته هم توجه داشت كه برگزاری این نمایشگاهها در جهت آشنایی بیشتر شركت های بزرگ و كوچك با همدیگر و تبادل اطلاعات این شركت ها با هم است.
9873/6993


1397/02/17
12:54:35
5.0 / 5
4713
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات