كمك فناوری دیجیتال به كشورهای در حال توسعه

كمك فناوری دیجیتال به كشورهای در حال توسعه دیجیتالر: رییس مركز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال اعتقاد دارد كه می توانیم بازارهایی برای كشورهای عضو اكو تولید نماییم تا با هم افزایی توان كشورها به پیشرفت تكنولوژی دیجیتال و انقلاب دیجیتال برسیم.


به گزارش دیجیتالر به نقل از روابط عمومی مركز فناوری رسانه های دیجیتال، نشست مشترك كشورهای عضو سازمان اكو و مركز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور سید مرتضی موسویان، رییس مركز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمد مهدی مظاهری رییس موسسه فرهنگی اكو در محل موسسه فرهنگی اكو برگزار گردید.
سید مرتضی موسویان در این نشست با اشاره به نقش استارت آپ های فرهنگی و محصولات دیجیتال در جی دی پی (تولید ناخالص داخلی) كشورها، اظهار داشت: كشورهای عضو اكو (سازمان همكاری اقتصادی) می توانند برای بالا بردن جی دی پی (تولید ناخالص داخلی) خود همكاری كنند و ما بعنوان مركز فناوری رسانه های دیجیتال این آمادگی را داریم كه با كشورهای عضو اكو در این زمینه همكاری نماییم.
او افزود: امروز فناوری دیجیتال می تواند به كشورهای در حال توسعه كمك نماید تا به توسعه برسند. بر همین مبنا كشورهای عضو اكو می توانند ظرفیتی را برای هم افزایی برای رسیدن به این پیشرفت فراهم نمایند.
رییس مركز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال اظهار داشت: ماهاتیر محمد اعتقاد دارد كه كشورهای در حال توسعه اگر نتوانند در انقلاب دیجیتال نقش داشته باشند برای همیشه برده می مانند و بر همین مبنا معتقدم كه می توانیم بازارهایی را برای كشورهای عضو اكو تولید نماییم تا با هم افزایی توان كشورها به پیشرفت تكنولوژی دیجیتال و انقلاب دیجیتال برسیم.
او با اشاه به استارت اپ اسنپ اظهار نمود: اسنپ ۳ سال قبل كارش را در ایران آغاز كرد و حالا بین المللی شده و نام آن در فهرست بین المللی می آید، اگر همین اسنپ كه توانایی نقش آفرینی در اكو را دارد از جانب كشورهای عضو حمایت شده و استارت آپ های مشابه كشورها به یكدیگر صادر شود می تواند به رشد اقتصادی و فرهنگی كشورها كمك نماید.
رییس مركز فناوری رسانه های دیجیتال اظهار داشت: بر همین مبنا و برای همكاری بیشتر از همین تریبون كشورهای عضو اكو را دعوت می كنم تا با تشكیل انجمن ناشران عضو اكو در راه نشر دیجیتال پیش رویم و در عین حال در نمایشگاه رسانه های دیجیتال كه سرمایه گذاران اروپایی با كمك معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در آن حضور دارند، حاضر و به تبادل با دنیا بپردازند.
رییس مؤسسه فرهنگی اكو هم در این نشست ضمن استقبال از پیشنهاد مرتضی موسویان اظهار داشت: با كشورهای عضو اكو درباره پیام رسانی ویژه ملل عضو در حال رایزنی هستیم و اگر كشورها همكاری هایشان را بالا برند بزودی این اتفاق رخ خواهد داد.
محمد مهدی مظاهری با اشاره به حضور مجله «اكو تایم» بعنوان نشریه دیجیتالی بین المللی در نمایشگاه رسانه های دیجیتال امسال اضافه كرد: از كشورهای عضو اكو هم خواستیم محصولات دیجیتالی خویش را به نمایشگاه بیاورند چون كه با عنایت به این مطلب كه فناوری دیجیتال جز بدیهیات روزانه ملل شده است، تحقیق ها ثابت كرده اند كه انسان ها در سال ۲۰۲۳ بیش از ۵۰ درصد كارشان را با این فناوری پیش برده كه منجر به كاهش ۷۰ درصدی هزینه هایشان خواهد شد. بر این اساس لازم است كه همكاری در این زمینه بیشتر شود و كشورهای عضو اكو در این مسیر می توانند پیشتاز شوند.
او ضمن اشاره به اهمیت ظرفیت های كشورهای عضو اكو اظهار داشت: امیدواریم با هماهنگی بیشتر این كشورها بتوانیم ظرفیت های بالقوه را بالفعل درآورده و مردم این كشورها را به رفاه بهتر و بیشتر نزدیك نماییم.
همینطور در این نشست رایزن های فرهنگی كشور تاجیكستان، افغانستان و پاكستان حضور داشتند كه هر سه برای حضور از نمایشگاه رسانه های دیجیتال كه در آبان ماه در تهران برگزار می شود، استقبال كرده و از پیشنهاد تشكیل انجمن ناشران دیجیتال هم رضایتشان را اعلام نمودند.



1397/06/08
19:35:20
5.0 / 5
4500
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات