بهره گیری یونیسف از رمزارزها

بهره گیری یونیسف از رمزارزها به گزارش دیجیتالر موسسه خیریه جهانی یونیسف در صدد است تا استفاده از رمزارزها را در جهت پاسخگویی بهتر به خواسته حامیان خود و پشتیبانی بهتر شركت ها در سرتاسر جهان برای مبارزه با اثرات كووید ۱۹ گسترش دهد.


به گزارش دیجیتالر به نقل از پژوهشگاه فضای مجازی، یونیسف به تازگی اعلام نموده که اهدای ۱۲۵ اتر (به ارزش ۲۸۵۰۰ دلار) به هشت شرکت از هفت کشور مختلف را به منظور کمک به رفع چالش های جهانی موجود، در برنامه خود قرار داده است. این رمزارزهای اهدایی، اصطلاحا «cryptofund» خوانده می شوند. به قول کریستیانو لامازو، مدیر بلاک چین یونیسف، این مبالغ اهدایی طی ماه های پیش روی، در چارچوب بیت کوین هم تداوم خواهد یافت.
وی در گفت و گو با وبگاه «Finextra Research» اظهار داشت: تا امروز ما هیچ اهداکننده بیت کوین شاخصی نداشته ایم، اما بسیار مشتاقانه منتظریم تا بزودی یک خیر فعال در این عرصه مالی را جذب نماییم. یونیسف علاوه بر این، به دنبال ایجاد یک بستر اختصاصی است که مردم از راه آن بتوانند وجوه موجود در صندوق را دنبال کرده و از جزئیات تبادلات مالی آگاه شوند. این مورد ما را بعنوان یک سازمان جهانی، در استفاده بهتر از رمزارزها، پشتیبانی شرکت های همکار و به صورت کلی فعالیت موثر در این حوزه، یاری می کند.

فواید رمزارزها
هشت شرکت یاد شده، تا به امروز، به منظور توسعه خدمات دیجیتالی متن باز برای کمک به رفع مشکلات اقتصادی، بهداشتی و آموزشی کشورهایشان کمک هایی به ارزش ۱۰۰ هزار دلار از صندوق نوآوری یونیسف دریافت کرده اند. بر مبنای اعلام یونیسف، این نهاد بین المللی با هدف تکمیل ابتکار «Cryptofund» (ارز دیجیتالی اهدایی)، درصدد است تا به شرکت ها برای حل مشکلات ناشی از بیماری فراگیر کووید ۱۹ کمک نماید. بودجه یونیسف، برای کمک به حل مشکلاتی نظیر تهیه مواد غذایی و آموزش صرف خواهد شد.
اهداکنندگان از آغاز آغاز بحران کووید ۱۹، با همکاری دولت ها و سایر سازمان های محلی همواره به دنبال کاهش بعضی از اثرات مخرب بیماری کرونا بر کودکان، کمک هایی در تحویل غذا، عرضه آموزش و حل سایر مشکلات ناشی از انتشار کرونا بوده اند.
همچون شرکت های دریافت کننده ۱۲۵ اتر، می توان به شرکت «Sta twig» از هند که در حال طراحی یک برنامه مبتنی بر بلاک چین برای پیگیری تحویل برنج به مناطق فقیرنشین است و شرکت «Utopic» از شیلی با هدف کمک به بهبود سطح سواد کودکان در خانه های خود به روش یادگیری از راه دور با استفاده از یک بازی یادگیری، اشاره نمود.
لامازو اظهار داشت: ما در حال سرمایه گذاری بر روی فن آوری های نوظهور مانند علوم داده، واقعیت مجازی و بلاک چین هستیم و در عین حال بررسی شیوه تأمین بودجه با استارتاپ ها و کوشش برای فهم مزایا و اشکالات آنرا هم در دستور کار داریم.
لامازو در ادامه توضیح داد که چگونه یونیسف نیازهای خیرخواهانه افراد خیری را که مقادیر زیادی بیت کوین یا اتریوم در اختیار دارند و مایل به استفاده از آن در امور خیریه هستند، بدون ایجاد دردسرهای نقدینگی و یا هزینه های اضافی، مرتفع می کند.
کووید ۱۹ همینطور کانال های مرسوم را برای توزیع چنین وجوهی کم کاربرد کرده است و ازاین رو مزایای استفاده از رمزارزها را تقویت می کند. یونیسف در دفاع از طرح جدید خود مدعی شده است که انتقال وجوه به صورت رمزارز در کمتر از ۲۰ دقیقه و با هزینه کمتر از ۲۰ دلار انجام می شود.
کریس فابیان مشاور ارشد و سرپرست صندوق سرمایه گذاری یونیسف در این مورد اظهار داشت: شفاف سازی آنی برای اهداکنندگان کمک و حامیانمان از اولویت های اساسی ما به حساب می آید.
به عقیده کارشناسان، همچون مزایای اصلی استفاده از رمزارزها، رفع برخی موانع و اصطکاک های مربوط به صدور حواله در جریان کمک های خیرخواهانه است. شفافیت عرضه شده از راه دفاتر کل توزیع شده راحتی بیشتری را برای اهداکنندگان فراهم می آورد.
لامازو در این مورد اظهار داشت: این چیزی است که ما تلاش کرده ایم از راه ابتکار «Cryptofund» به آن دسترسی پیدا نماییم. ما یک وبسایت برای این کار راه اندازی کرده ایم که به مردم اجازه می دهد مبالغ اهدایی که به صندوق وارد و خارج می شوند را ببینند و پیگیری کنند. من فکر می کنم شفافیت همانند سرعت یکی از مزایای بارز استفاده از رمزارزهاست.
باآنکه استفاده از رمزارزها، هزینه ها و زمان عقد قراردادها و تسویه می کاهد، اما چالش هایی چون تایید هویت اهداکنندگان را هم به دنبال دارد. لامازو اذغان با اشاره به مشکلات موجود در این عرصه اظهار داشت: با این وجود من اعتقاد دارم که استفاده از رمزنگاری و ارزهای دیجیتالی به صورت کلی به ما این امکان را می دهد تا در مورد چگونگی حصول اطمینان های لازم و رفع موانع گفتگو نماییم.



1399/05/12
14:56:47
5.0 / 5
2365
تگهای خبر: آموزش , بازی , بیت كوین , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات