رایزن علمی ایران در شبه قاره هند:

10 پروژه مشترك علمی بین ایران و هند اجرا می گردد

10 پروژه مشترك علمی بین ایران و هند اجرا می گردد دیجیتالر: شیراز-ایرنا- رایزن علمی ایران در شبه قاره هند اظهار داشت: 10 پروژه علمی و آموزشی در سال 96 با كمك وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران و كشور هند به صورت مشترك اجرایی خواهد شد كه این دستاورد در تاریخ روابط علمی ایران بی سابقه بوده است.


محمد رضا خلیلی، چهارشنبه در حاشیه جلسه هیاتی از دانشگاه مانیپال گلوبال هند با مسئولان دانشگاه ها و مراكز آموزش عالی استان فارس در شیراز در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اضافه كرد: در 2 سال قبل تفاهم نامه های خوبی بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران و هند منعقد شده و یا در حال انجام می باشد.
رایزن علمی ایران در شبه قاره هند بیان كرد: این هم افزایی اغلب در زمینه انجام كارگاه های كارآموزی علمی و همینطور پروژه های مشترك است.
وی ادامه داد: این 10 پروژه هم در زمینه های مختلف علمی و آموزشی و همینطور برگزاری كارگاه های هم اندیشی علمی است.
خلیلی بیان كرد: بین موسسه های برتر هند شامل انستیتوهای تكنولوژی و فناوری این كشور كه در دنیا از رتبه های بالای علمی برخوردار می باشند با دانشگاه های صنعتی ایران رابطه سازنده برقرار شده و هم اینك كارهای مشترك علمی، پژوهشی و آموزشی خوبی در حال انجام می باشد.
خلیلی، نتیجه این اقدامات را كیفی سازی علمی ارتباط ایران و هند توصیف كرد و اظهار داشت: ایران در زمینه های نانو فناوری، بیو تكنولوژی و هسته ای از پشتوانه علمی قوی برخوردار می باشد و كشور هند هم در زمینه های دیگری نظیر فناوری و اقتصادی كردن علم، تجارب ارزشمندی دارد كه بی گمان این هم افزایی بهره مندی بیشتر علمی برای 2 كشور به همراه دارد.
رایزن علمی ایران در شبه قاره هند و سرپرست دانشجویان ایرانی در این كشور، در مورد سفر هیاتی از دانشگاه مانیپال گلوبال هند به استان فارس بیان داشت: این هیات از بخش سرمایه گذاری خدمات آموزشی دانشگاه بین المللی مانیپال گلوبال هند برای بازدید از این استان به فارس سفر كرده اند.
خلیلی ادامه داد: دانشگاه بین المللی مانیپال گلوبال هند، الگوهای جدید و موفقی در زمینه تبدیل خدمات آموزشی به ثروت و درآمد و همینطور كیفیت آموزشی بالاتر تدوین و اجرا كرده و از علم برای بهره وری و تولید ثروت بهره برده است.
رایزن علمی ایران در شبه قاره هند، بیان كرد: ایران هنوز نتوانسته موفقیت های چشمگیری در زمینه صادر كردن علم به خارج از كشور به دست آورد.
خلیلی اضافه كرد: به علت آشنایی دانشگاه های كشور و بخصوص استان فارس با دستاوردهای این موسسه، این نشست ترتیب داده شد تا بتوانیم قدرت علمی و تحقیقاتی و همینطور خدمات آموزشی و علمی خویش را در سطح بین المللی تقویت و این خدمات را به كشورهای منطقه صادر نماییم.
او اظهار داشت: هدف اصلی ما صادر كردن علم و در نهایت تولید ثروت برای رفاه هرچه بیشتر ایرانی ها است.
در نشست مشترك هیاتی از بخش سرمایه گذاری دانشگاه بین المللی مانیپال گلوبال هند و مسئولان دانشگاه ها و مراكز آموزش عالی فارس، ظرفیت های علمی، راه های هم افزایی، استفاده از دستاوردها و تولید فرصت های مشترك مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دانشگاه بین المللی مانیپال گلوبال هند، بیش از 50 هزار دانشجو دارد كه 40 درصد دانشجویان این دانشگاه از 89 كشور جهان هستند و مدرك تحصیلی این مركز علمی در بیش از 80 كشور دنیا معتبر است. این دانشگاه در زمینه آموزش مجازی موفقیت های چشمگیری هم كسب كرده است.
9873 /6118 /2027
مصاحبه: محمدامین افشارپور ** انتشار دهنده: پرویندخت پاردسویی شیرازی


1396/09/30
14:11:50
5.0 / 5
5297
تگهای خبر: سرمایه گذاری , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات