محققان دانشگاه آكسفورد مطرح كردند

افزایش ریسك مبتلاشدن به ۳ بیماری با مصرف بیش از اندازه گوشت

افزایش ریسك مبتلاشدن به ۳ بیماری با مصرف بیش از اندازه گوشت دیجیتالر: پژوهشگران دانشگاه آکسفورد در مطالعه اخیرشان بعد از بررسی سوابق پزشکی تقریباً نیم میلیون فرد انگلیسی، اعلام کردند مصرف گوشت یا ماکیان تنها سه بار در هفته می تواند خطر بیماری قلبی، ذات الریه و دیابت را افزایش دهد.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، مطالعه جدید پژوهشگران نشان داده افرادی که بطور منظم گوشت مصرف می کنند نسبت به افرادی که از مصرف فرآورده های دامی پرهیز می کنند یا کم مصرف می کنند، بیشتر به بیماریهای مزمن مبتلا می شوند.
مطالعه پژوهشگران دانشگاه آکسفورد نشان داد فردی که علاقه زیادی به مصرف گوشت دارد و بیش از ۷۰ گرم گوشت (فرآوری شده یا فرآوری نشده) مصرف می کند نسبت به افراد همسن خود بیشتر در معرض مبتلاشدن به بیماری هایی مزمن قرار دارد، برای مثال این فرد ۱۵ درصد بیشتر در معرض بیماری قلبی قرار دارد و احتمال مبتلاشدن به دیابت در او نیز ۳۰ درصد بیشتر است و ۳۱ درصد بیشتر از افراد همسن خود نیز در معرض مبتلاشدن به ذات الریه قرار دارد.
گفتنی است خطر مبتلاشدن به بیماریها در افرادی که به مصرف ماکیان علاقه دارند نیز وجود دارد چونکه در صورت افزایش مصرف ۳۰ گرم گوشت طیور در رژیم غذایی روزانه خطر مبتلاشدن به دیابت ۱۴ درصد افزایش می یابد. یک برگر یک چهارم پوندی حاوی حدود ۱۱۳ گرم گوشت گاو و یک بال مرغ حاوی حدود ۳۰ گرم گوشت است.
داده های تقریباً نیم میلیون فرد انگلیسی که در این مطالعه شرکت کرده اند نیز نشان میدهد افرادی که هفته ای سه بار یا بیشتر گوشت می خورند، بیشتر سیگار می کشند، الکل می نوشند و مقدار ناکافی میوه و سبزیجات مصرف می کنند، بیشتر هم در معرض چاقی نیز قرار دارند.
نتایج بررسی داده ها که در مجله "BMC Medicine" انتشار یافته است، نشان میدهد ارتباط معنا داری بین مصرف گوشت و مشکلات سلامتی وجود دارد.
بعنوان مثال، هر ۷۰ گرم افزایش مصرف روزانه گوشت فرآوری نشده و گوشت قرمز منجر به افزایش ۳۱ درصدی خطر مبتلاشدن به ذات الریه می شود. ارقام مربوط به مبتلاشدن به بیماری دیورتیکولی و پلیپ روده بزرگ نیز به ترتیب ۱۹ و ۱۰ درصد است. افزایش ۵۰ گرم گوشت قرمز در روز منجر به ۱۶ درصد افزایش ریسک بیماری قلبی و ۲۱ درصد افزایش احتمال مبتلاشدن به دیابت می شود.
مصرف فقط ۲۰ گرم گوشت فرآوری شده بیشتر در روز ( مانند سوسیس و بیکن) ۹ درصد افزایش ریسک مبتلاشدن به بیماری قلبی و ۲۴ خطر مبتلاشدن به دیابت را بیشتر می کند.
پژوهشگران گفتند مصرف گوشت قرمز فرآوری نشده و گوشت فرآوری شده ممکنست خطر بیماری قلبی را بالا برند برای اینکه آنها منابع اصلی اسیدهای چرب اشباع هستند که این می تواند موجب افزایش کلسترول لیپوپروتئین کم چگالی (LDL)، یک عامل خطر شناخته شده برای بیماریهای قلبی شود.




منبع:

1399/12/16
14:09:57
0.0 / 5
969
تگهای خبر: شركت , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات