نتایج یك مطالعه نشان داد

تأثیر غذای بیمارستان روی مرگ و زندگی برخی بیماران

تأثیر غذای بیمارستان روی مرگ و زندگی برخی بیماران به گزارش دیجیتالر افرادی که به علت نارسایی قلبی مزمن در بیمارستان بستری می شوند برای سالم ماندن باید از وعده های غذایی تازه و متعادل استفاده کنند اما آیا غذای بیمارستان این خصوصیت ها را دارد؟


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس آلرت، غذای معمول بیمارستان ها مناسب بیماران قلبی نیست. در یک مطالعه تصادفی در سوئیس در بین ۶۴۵ بیماری که به دلیل نارسایی قلبی مزمن بستری شده بودند مشخص شد که خطر مرگ و میر در طول یک ماه برای دسته ای که غذای معمول بیمارستان را مصرف می کردند دو برابر افرادی بود که برنامه غذایی مشخصی داشتند.
یافته ها نشان داده است در غذای اغلب بیمارستان ها کمبود مواد مغذی وجود دارد که می تواند سلامتی بیماران صدمه پذیر را در معرض خطر جدی قرار دهد.
نویسندگان این مقاله توضیح می دهند: در آزمایش ما شواهد در خصوص کمبود یک ماده مغذی خاص وجود ندارد اما مطالعات نشان می دهد یک برنامه ی غذایی مشخص که شامل مواد مغذی است می تواند برای بیمارانی با نارسایی قلبی مفید باشد.
در این آزمایش، بعد از گذشت دو روز از بستری شدن، گروهی از افراد توسط متخصص تغذیه برنامه ی غذایی دریافت نمودند که به آنها کمک می کرد انرژی خویش را به دست بیاورند و پروتئین و ریزمغذی های مورد نیازشان را تأمین کنند و این موارد هر یک یا دو روز یک مرتبه چک می شد.
قبل از مرخص شدن این افراد مشاوره ی غذایی و در صورت نیاز مکمل های غذایی دریافت نمودند.
در مقابل به تغذیه ی گروه دیگر بی توجهی شد. این گروه با عنایت به میل و علاقه غذای بیمارستان دریافت می کردند و هیچ مشاوره ی تغذیه ای و یا مکمل دریافت نکردند.
بعد از گذشت ۱۸۰ روز، حدود یک چهارم بیمارانی که مشاوره ی غذایی دریافت کرده بودند جان خویش را از دست دادند و از میان افراد گروه دیگر که مشاوره غذایی دریافت نکرده بودند یک سوم بیماران جان خویش را از دست دادند. این افزایش قابل توجه است.
غذاهای بیمارستانی که از پیش بسته بندی شده هستند و به شدت فراوری شده اند برپایه مواد مغذی تهیه نمی شوند بلکه این غذاها بگونه ای تهیه می شوند که به صرفه باشند.
باآنکه امکان دارد این غذا برای اغلب بیماران بی ضرر باشد اما برای آن دسته ای که از بیماری های جدی مثل نارسایی قلب رنج می برند می تواند کشنده باشد.
خوردن غذاهای فراوری شده و چرب سبب تجمع پلاکت در رگ ها می شود و این امر فرد را در معرض خطر بیشتر نارسایی قلبی در آینده قرار می دهد. شواهد نشان دهنده ی آن است که این بیماران باید مصرف میوه و سبزیجات را بالا برند و مصرف نمک را محدود کنند.
باآنکه تحقیقات قبلی نشان داده است که کمبود مواد مغذی می تواند برای افرادی که از بیماری نارسایی مزمن قلبی رنج می برند خطرناک باشد اما تحقیقاتی در مورد اثر مستقیم این مواد بر سلامتی فرد وجود ندارد.
آزمایش انجام شده در سوئد در بین تعداد کمی از افراد صورت گرفت و یک آزمایش "کور" نبود (آزمایشی که در آن شرکت کنندگان نمی دانند در کدام دسته ی آزمایش قرار دارند).
با این وجود یافته ها نشان داده است که مشاوره ی غذایی می تواند سبب بهبود کیفیت زندگی بیماران و حتی نجات جان آنها شود بخصوص گروهی که دارای بیماری های پرخطر هستند.
محققان می گویند: احتیاج به آزمایش های بیشتری است و ما بررسی ها را بر روی بیماران دارای نارسایی قلبی مزمن که در بیمارستان بستری نمی شوند ادامه خواهیم داد.



1400/02/19
15:30:17
5.0 / 5
291
تگهای خبر: شركت , كیفیت , متخصص , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات