ماموریت کرو-3 به ایستگاه فضایی بین المللی رسید

ماموریت کرو-3 به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دیجیتالر: کپسول فضایی ˮکرو دراگون اندورنسˮ(Crew Dragon Endurance) ساخته شرکت فضایی خصوصی ˮاسپیس ایکسˮ طی ماموریت ناسا موسوم به ˮکرو-3ˮ همراه با چهار فضانورد به ایستگاه فضایی رسید.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، کپسول فضایی جدید شرکت "اسپیس ایکس" که بعنوان قسمتی از ماموریت "کرو-3"(Crew-3) چهار فضانورد را به ایستگاه فضایی بین المللی(ISS) برد، عصر روز پنجشنبه 11 نوامبر (بامداد جمعه به وقت ایران) با موفقیت در کنار ایستگاه فضایی پهلو گرفت.
کپسول " اندورنس" که روز چهارشنبه 10 نوامبر (بامداد پنجشنبه به وقت ایران) به فضا پرتاب شده بود، در ساعت 18: 32 (بامداد جمعه ساعت 03: 02 به وقت ایران) در ارتفاع 423 کیلومتر بالاتر از منطقه کارائیب شرقی به ماژول "هارمونی"(Harmony) ساخت ایالات متحده متصل شد.
این فضاپیما کمتر از 24 ساعت قبل یعنی ۱۰ نوامبر ساعت ۲۱: ۰۳ به وقت منطقه زمانی شرقی(بامداد پنجشنبه ساعت ۰۵: ۳۳ به وقت ایران) بعد از چند بار تاخیر به سبب مشکلات آب و هوا و همین طور یک مشکل پزشکی جزئی که برای یکی از فضانوردان رخ داد، از سکوی 39A در مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا به فضا پرتاب شد.
امروز فضانوردانی که عمدتا تازه کار هستند به ایستگاه فضایی بین المللی رسیدند. "راجا چاری"، "تام مارشبرن" و "کایلا بارون"، فضانوردان ناسا، به همراه "ماتیاس مورر" فضانورد آژانس فضایی اروپا(ESA) چهار فضانوردی هستند که ساعاتی پیش در ایستگاه فضایی پهلو گرفتند و این در حالیست که تنها "مارشبرن" قبلاً تجربه پرواز به فضا را داشته است.
این چهار فضانورد حدود 22 ساعت بعد از پرتاب موفقیت آمیز خود به سلامت به ایستگاه فضایی رسیدند و آماده شروع ماموریت خود در فضا هستند.
پرتاب این ماموریت در چهارشنبه شب برخلاف آنچه انتظار می رفت، خوب پیش رفت، و مقامات "اسپیس ایکس" و ناسا گفتند که یکی از آرام ترین پرتاب ها تا حالا بوده است، به این معنا که در طول شمارش معکوس هیچ مشکلی در کار نبود.


"مارشبرن" طی یک کلیپ ویدئویی از درون کپسول "اندورنس" که آنرا مدتی پیش به اشتراک گذاشت، اظهار داشت که همکاران تازه کارش به خوبی با فضا سازگار شده اند و اشتیاق قلبی دارند، چیزی که لزوماً در همه پروازهای فضایی وجود ندارد.
کپسول "اندرونس" 38 دقیقه زودتر از موعد مقرر به ایستگاه فضایی رسید و پروسه نزدیک شدن و اتصال از مسافت تقریباً 20 متری به آرامی اجرا شد. این در حالی بود که تیم ها منتظر شرایط نوری بهتری برای اتصال به ایستگاه فضایی بودند.
بعد از یک اتصال موفقیت آمیز، سه فضانورد ماموریت "اکسپدیشن 66" همچون "مارک ونده هی" فضانورد ناسا و "آنتون شکاپلروف" و "پیوتر دوبروف" فضانوردان روسکاسموس با ساکنان جدید ایستگاه فضایی ملاقات کردند و به آنها کمک کردند تا وارد ایستگاه شوند.
با به تعویق افتادن پرتاب ماموریت "کرو-3"، ناسا تصمیم گرفت که چهار فضانورد ماموریت "کرو-2" را پیش از پرتاب ماموریت "کرو-3" به خانه بازگرداند و "ونده هی" مسئول هدایت و راهنمایی فضانوردان جدید در ایستگاه فضایی شد.
ناسا این روش را انتقال غیرمستقیم می نامد و به طور معمول شامل کمک به خدمه جدیدالورود برای عادت کردن به موارد ضروری در فضا مانند محل خواب و استفاده از توالت است. این مسئولیت ها به طور معمول به فضانوردان درحال خروج و بازگشت به زمین واگذار می شود، اما از آنجا که فضانوردان "کرو-2" زودتر از رسیدن فضانوردان "کرو-3" به خانه بازگشتند، "ونده هی" این مسئولیت را انجام می دهد.
با ورود فضانوردان "کرو-3"، تعداد کل سرنشینان ایستگاه فضایی بین المللی حالا به هفت نفر رسیده است که پنج نفر در بخش ایالات متحده و دو نفر در بخش روسیه هستند.
این چهار فضانورد جدید، شش ماه آتی را در فضا کار و زندگی خواهند کرد. آنها بر روی بیش از 200 آزمایش علمی کار خواهند کرد و در طول مدت اقامت خود در ایستگاه فضایی که بطور متوسط 400 کیلومتر بالاتر از زمین می چرخد، پیاده روی های فضایی انجام خواهند داد.
ماموریت سرنشین دار بعدی "اسپیس ایکس" به سمت ایستگاه فضایی، ماموریتی موسوم به "کرو-4"(Crew-4) خواهد بود که هم اکنون مقرر است در ماه آوریل سال 2022 صورت گیرد.




منبع:

1400/08/21
21:51:50
5.0 / 5
617
تگهای خبر: اپل , تجربه , ساخت , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات