راهی جدید برای مبارزه با کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲

راهی جدید برای مبارزه با کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ پژوهشگران ˮدانشگاه اوپسالاˮ سوئد در مطالعه اخیرشان روشی که کروناویروس سندرم حاد تنفسی 2 توسط آن کنترل سلول های انسانی را به دست می گیرد را شناسایی کرده اند.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا و به نقل از تی ای، در طول عفونت کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ هر پروتئین ویروسی عملکردهای منحصر به فردی را انجام می دهد. این ویروس با شاخصهای مختلف پروتئین سلولی میزبان تعامل دارد و این عمل امکان تکثیر ویروس را فراهم می آورد.
دانشمندان این مطالعه خیلی سخت در تلاش بودند تا دریابند پروتئین های کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ به کدام پروتئین های انسانی متصل می شوند.
دانشمندان دانشگاه اوپسالا در مطالعه اخیرشان روش جدیدی را برای نقشه برداری از تعاملات در مقیاس بزرگ بین پروتئین های انسانی و پروتئین های ویروس کرونا توسعه داده و از آن بهره برده اند. روش آنها اطلاعات باارزش جدیدی را ارائه کرده است.
با بهره گیری از این اطلاعات، آنها نشان دادند که مسدود کردن یکی از این فعل و انفعالات، عفونت سلول های انسانی توسط کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ را مهار می کند.
پژوهشگران دانشگاه اوپسالا با همکاری دانشمندان دانشگاه کپنهاگ، برهمکنش بین پروتئین ویروسی و پروتئین انسانی را در یک سیستم پیچیده تر تایید کردند. این کار درک آنها از آنچه در سلول اتفاق می افتد( هنگامی که ویروس کنترل تعامل را به دست می گیرد) را افزایش داده است.
یافته های این مطالعه می تواند به توسعه عاملی که سبب مهار شدن کووید-۱۹ می شود، بیانجامد. علاوه بر فعل و انفعالات کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ که موجب کووید-۱۹می شود، این روش همین طور می تواند برای تعیین خیلی از تعاملات سایر پروتئین های ویروس کرونا مانند کروناویروس سندرم حاد تنفسی و کروناویروس مرس و کروناویروس های رایج تر استفاده گردد. این یافته ها بینش گسترده ای را در مورد این که چگونه کروناویروس های مختلف بصورت متفاوتی عمل می کنند، ارائه می دهد و می تواند به دانشمندان کمک نماید تا بصورت بهتری برای مقابله با انواع جدید ویروس ها آماده شوند.



1400/09/05
20:53:57
5.0 / 5
539
تگهای خبر: سیستم , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات