باکتری که حافظه زنبورها را تقویت می کند

باکتری که حافظه زنبورها را تقویت می کند دیجیتالر: تعدادی از محققان در یک مطالعه اظهار کرده اند گونه ای از باکتری های روده که با نامˮلاکتوباسیلوس آپیسˮ(Lactobacillus apis) شناخته می شوند، با تقویت حافظه در ˮخرزنبوریانˮ (bumblebees) مرتبط هستند.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا و به نقل از تی ای، دانشمندان "دانشگاه جیانگ نان" چین با همکاری پژوهشگران "دانشگاه کوئین مری" لندن و "دانشگاه اولو" فنلاند مطالعه ای را انجام داده و اعلام کردند گونه ای از باکتری روده به نام "لاکتوباسیلوس آپیس" با تقویت حافظه در "خرزنبوریان" مرتبط می باشد. خرزنبوریان یا "برمر" سرده ای از تیره زنبورهای "آپیدا" (Apoidea) هستند.
پژوهشگران در این مطالعه نشان دادند خرزنبوریانی که تعداد بیشتری از این نوع باکتری را در روده خود دارند نسبت به خرزنبوریانی که دارای تعداد کمتری از این نوع باکتری در روده خود هستند، از حافظه بهتری برخوردار می باشند.
پژوهشگران همین طور اعلام کردند خرزنبوریانی که از رژیم غذایی حاوی تعداد بیشتری از اینگونه باکتری های روده پیروی می کردند نسبت به خرزنبوریانی که از رژیم غذایی معمولی پیروی می کردند، از حافظه طولانی مدت بهتری برخوردار بودند.
یافته های این مطالعه که در مجله "Nature Communications" انتشار یافته است، به شواهدی که نشان میدهد میکروبیوم روده(تریلیون ها میکروبی که در روده زندگی می کنند) می تواند بر رفتار حیوانات تاثیر بگذارد، می افزاید.
طی این مطالعه پژوهشگران از گل های مصنوعی رنگی مختلفی جهت بررسی حافظه و توانایی های یادگیری زنبورها استفاده کردند. آنها از چند محلول استفاده کردند. پنج گل مصنوعی رنگی حاوی محلول ساکارز شیرین و پنج مورد دیگر حاوی محلول تلخ مزه حاوی کینین(ماده دفع حشرات) بودند.
پژوهشگران مشاهده نمودند که زنبورها به سرعت می توانند بفهمند کدام رنگ ها با پاداش مرتبط هستند و می توانند این اطلاعات را به مدت سه روز و تا زمان آزمایش بعدی در ذهن خود نگه دارند. سپس آنها توانایی فردی هر زنبور را با تعداد حضور این نوع باکتری مورد بررسی قرار دادند.
پژوهشگران بعد از بررسی ها تایید کردند که تعداد باکتری لاکتوباسیلوس آپیس در روده مستقیما با میزان توانایی حافظه در خرزنبوریان مرتبط می باشد. پژوهشگران در آخر اعلام کردند که تغییرات مشاهده شده در میکروبیوم بین خرزنبوریان می تواند ناشی از تفاوت ها یا تغییرات به وجود آمده در محیط لانه، فعالیت ها، عوامل بیماری زا، تعاملات اجتماعی و محیط گرده افشانی آنها باشد.




منبع:

1400/09/07
14:24:27
5.0 / 5
612
تگهای خبر: محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات