موسوی:

طرح ممنوعیت تولید محتوا در توییتر و یوتیوب در دستور کار مجلس نیست

طرح ممنوعیت تولید محتوا در توییتر و یوتیوب در دستور کار مجلس نیست به گزارش دیجیتالر سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد که هیچ طرحی در دستور کار صحن علنی درباره ممنوعیت تولید محتوا در توییتر و یوتیوب وجود ندارد و این مورد طرح پیشنهادی بعضی از نمایندگان بوده که هنوز در کمیسیون مربوطه هم بررسی نشده است.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا، سید نظام موسوی درباره این که آیا مجلس طرحی برای ممنوعیت تولید محتوا در توییتر و یوتیوب در دستور کار دارد؟ اظهار داشت: چنین موضوعی در دستور کار صحن مجلس شورای اسلامی قرار ندارد. البته امکان دارد برخی از نمایندگان، طرح های مختلفی را تهیه کرده و به کمیسیون های تخصصی عرضه کنند اما این به معنای بررسی و یا تصویب در مجلس نیست.
وی توضیح داد: موارد مطرح شده درباره این طرح در ارتباط با طرح پیشنهادی برخی از نمایندگان است که جهت بررسی به کمیسیون حقوقی ارجاع شده منتها هنوز در این کمیسیون هم مورد بررسی قرار نگرفته است؛ رسانه ها قبل از انتشار مطالبی راجع به طرح هایی که در مجلس بررسی می شود، از صحت و سقم آن مطمئن شده و از هیات رییسه مجلس سوال کنند تا اطلاعات نادرست به افکار عمومی ارائه نشود.



1400/12/12
23:35:14
5.0 / 5
620
تگهای خبر: تولید , رسانه
این مطلب دیجیتالر را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنت بینندگان دیجیتالر در مورد این مطلب
کامنت شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
کامنت:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
دیجیتالر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات
دنیای دیجیتال در دستان شماست. دیجیتالر، همراه شما در دنیای فناوری اطلاعات