استارت آپ ها اقتصاد را تكان می دهند!
دیجیتالر: یك فعال حوزه كسب وكارهای نوپا با اشاره به توان اشتغال زایی گسترده استارت آپ ها، بر تاثیرگذاری مثبت اینگونه فعالیت ها در جهت رشد و بهره وری اقتصادی تصریح كرد.
كیوان جعفری فشاركی - مدیرعامل یك كسب و كار نوپا - در گفت وگو با ایسنا، با بیان این كه ایران به علت قرار گرفتن در یك موقعیت استراتژیك حمل و نقلی می تواند محل مناسبی برای ترانزیت بین المللی و به خصوص كشورهای گروه ۲۰ باشد، اظهار داشت: نبود ساماندهی منظم سیستم های حمل و نقل باری مانعی بسیار بزرگ در راه تحقق استعدادهای ترانزیتی ایران است، امری كه در صورت تحقق می تواند زمینه اشتغالزایی بالایی را فراهم كند.
وی در زمینه شركت های هوشمند حمل و نقل بار در ادامه با بیان این كه شركت های حمل و نقل به علت مشكلاتی كه دارند نمی توانند به تنهایی بارهای مشتریان را به آنها برسانند، اظهار نمود: واقعیت این است كه این شركت ها و خود رانندگان در پیدا كردن بار مشكل دارند، ضمن این كه آنها برای پیدا كردن بار برگشت به مشكل برمی خورند؛ امری كه برای رانندگان بسیار مورد توجه است این است كه به مقصدی كه حمل بار می كنند، شیفت برگشت آنها هم فراهم باشد.
این فعال استارت آپی افزود: بنابراین است كه رانندگان خیلی از مسیرها را برای حمل بار انتخاب نمی كنند، در صورتی كه اگر یك سیستم هوشمند اپلیكشنی بر روی موبایل آنها باشد، به راحتی می توانند بار برگشت خویش را از شهرهای كوچك هم فراهم نمایند. این قضیه علاوه بر این كه سبب بهره وری در فعالیت حمل و نقلی كشور می شود، سبب اشتغالزایی هم خواهد شد.
جعفری فشاركی با اشاره به محدودیت های قرارگرفته بر سر راه خود، اظهار نمود: ما ماه ها به دنبال مجوز این فعالیت استارت آپی بودیم كه آن هم به علت نبود اساسنامه مرتبط سبب شد تا شش ماه دیگر هم كارمان طول بكشد كه البته درنهایت و با پیگیری های معاونت فناوری اطلاعات و ریاست جمهوری توانستیم مجوزهای لازم را دریافت نماییم.
وی افزود: اما این تازه شروع ماجراست، چون كه ما حالا باید با خیلی از گروه هایی كه در زمینه ی واسطه گری در حوزه حمل و نقلی فعالیت دارند، روبه رو شویم و انواع مشكلات را متحمل باشیم.
این فعال استارت آپی با بیان این كه اساسا بستر استارت آپ ها بر روی خطوط مخابراتی و ارتباطاتی بنا شده است، اظهار نمود: جدا باید از فعالیت ها و اقدامات وزارت های ارتباطات دولت های یازدهم و دوازدهم تشكر كرد، چون كه آنها این فضا و بستر را برای فعالیت استارت آپ ها فراهم نموده اند. اگر اینترنت با سرعت بالا فراهم نمی شد، اساسا هیچ استارت آپی نمی توانست شكل بگیرد.
جعفری فشاركی در نهایت با اشاره به مزایای ورود استارت آپ ها به حوزه اقتصادی كشور هم اظهار داشت: سامانه های هوشمند مبتنی بر اینترنت اساسا می توانند درنهایت باعث افزایش بهره وری اقتصادی و حتی در سطح كلان هم سبب تولید اشتغال و یا به عبارتی بسترسازی برای تولید اشتغال شوند.
مدتی است كه بحث حمایت دولت از استارت آپ ها مطرح شده كه در آن البته خیلی از كارشناسان بر لزوم تولید تسهیل گری (به معنای برداشتن موانع رشد) تاكید داشته و معتقدند كه دولت به جای حمایت های مالی از استارت آپ ها تمركز خویش را برروی حمایت های مقرراتی و مالیاتی از این كسب و كارها بگذارد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب