ابداع استادیار دانشگاه ایلام در اداره اختراعات آمریكا به ثبت رسید

ابداع استادیار دانشگاه ایلام در اداره اختراعات آمریكا به ثبت رسید دیجیتالر: ایلام - اختراع دكتر عزیزی استادیار دانشكده فنی و مهندسی دانشگاه ایلام با همكاری پژوهشی مهندس مهندس عارف اعظمی با عنوان «Rotational Abrasive Micro/Nano Finishing» در اداره اختراعات و مالكیت های صنعتی آمریكا «USPTO» به ثبت رسید.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایرنا دكتر عبدالحمید عزیزی استادیار دانشكده فنی و مهندسی و مهندس عارف اعظمی پس از چندین سال تلاش و مطالعه قطعه و روشی نو كه امكان حصول به كیفیت سطح در حد نانو را برای قطعه های صنعتی میسر می كند ابداع كردند.
ابداع این تیم 2 نفره پژوهشی به تازه گی با عنوان «Rotational Abrasive Micro/Nano Finishing» در اداره اختراعات و مالكیت های صنعتی آمریكا «USPTO» بعنوان یكی از مراجع ارزیابی اختراعات دنیا داوری و به ثبت رسید.
استادیار دانشكده فنی و مهندسی دانشگاه ایلام روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا در این خصوص اظهار داشت: دستگاه طراحی و تولید شده توسط تیم 2نفره انان امكان حصول به كیفیت سطح در حد نانو را برای قطعه های صنعتی به خصوص استوانه ای فراهم میكند.
دكتر عبدالحمید عزیزی با ذكر اینك چندین مقاله در مجلات معتبر بین المللی در تایید عملكرد این دستگاه منتشر نموده اظهار داشت: كانون تنتت ایران پس از داوری و ارزیایی های خود از این قطعه كار ارسال و تایید و ثبت این قطعه در اداره اختراعات و مالكیت های صنعتی آمریكا «USPTO» را پیگیری كرد.
وی با اشاره به اهمیت ارتقا كیفیت سطح به خصوص در صنایع خاص همچون هوا فضا و خودرو سازی كه بخش عمده ای از فرایند تولید را از چرخه تولید صنعتی را به خود اختصاص داده اظهار داشت: قطعه اختراع شده بعنوان محصولی جدید به روشی متفاوت از انچه تابحال وجود دارد امكان غلبه بر زبری تا حد نانو را در قطعه های استوانه ای و سیلندری محقق می كند.
وی اظهار داشت: این درحالی است كه دستگاه های موجود و روش های سنتی جاری توانایی تولید كیفیت سطح در حد میكرو را نمی توانند فراهم نمایند.
این پژوهشگر اضافه كرد: این اختراع دانشگاه ایلام را در زمره معدود دانشگاه های داخلی دارای اختراع ثبت شده در ادارات ثبت اختراع معتبر دنیا قرار می دهد.
دانشگاه ایلام كه سال 1355 بعنوان تنها دانشكده مستقل دامپروری و شاخه ای از دانشگاه رازی كرمانشاه آغاز به فعالیت كرد هم اكنون با بیشتر از شش هزار و 800 دانشجو در مقاطع تحصیلی كاردانی، كارشناسی، كارشناسی ارشد و دكتری و 199 عضو هیات علمی یكی از قطب های علمی غرب كشور به حساب می آید.
6034


1397/08/18
23:05:51
5.0 / 5
4966
تگهای خبر: تولید , دستگاه , كیفیت , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات