در حاشیه چهارمین جشنواره ملی گیاهان دارویی،

48 طرح فناورانه حوزه گیاهان دارویی رونمایی می گردد

48 طرح فناورانه حوزه گیاهان دارویی رونمایی می گردد دیجیتالر: تهران– دبیر ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی و طب ایرانی كه 21 ابان برگزار می شود، اظهار داشت: در حاشیه آن از 48 طرح فناورانه جدید در حوزه گیاهان دارویی رونمایی می گردد.


به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، دكتر محمد حسن عصاره روز شنبه در نشست خبری «چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی وطب ایرانی(سنتی)» با اشاره به اینكه این جشنواره از 21 تا 24 آبان ماه جاری در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می شود، نمایشگاه محصولات گیاهان دارویی و فرآورده های طبیعی، جشنواره دانش آموزی، سلامتكده طب ایرانی (سنتی)، فن بازار (نوآوری های صنعت گیاهان دارویی) و نمایش گیاهان زنده(هربراتوم) را مهمترین بخش های این جشنواره نام برد.
وی خاطرنشان كرد: در چهارمین جشنواره ونمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی وطب ایرانی(سنتی) حدود 170 شركت دانش بنیان، 550 شركت خلاق و 110 استارتاپ تحت عنوان فناوری های در حال توسعه حضور خواهند داشت.
دبیر ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همینطور خاطرنشان كرد: در در حاشیه برگزاری چهارمین جشنواره ونمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی وطب ایرانی(سنتی)، با حضور مسئولان مرتبط از 48 طرح فناورانه جدید در حوزه گیاهان دارویی كه پروسه صنعتی شدن را می گذرانند رونمایی می گردد.
عصاره همینطور بیان كرد: هم اكنون 551 شركت خصوصی در زمینه گیاهان دارویی زمینه فعالیت می نمایند كه هنوز به مرحله دانش بنیانی نرسیده اند؛ این درحالی است كه تعداد شركت های خصوصی در سال 1391 حدود 200 شركت بوده است.
دبیر ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همینطور در ادامه خاطرنشان كرد: در چهارمین جشنواره ونمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی وطب ایرانی(سنتی)، 5 هزار و 82 محصول در این حوزه برای بازدید عموم عرضه می گردد.
دبیر ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه با بیان اینكه، جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی وطب ایرانی(سنتی) بصورت دو سالانه برگزار می شود، دلیل این امر را زمان بر بودن تشخیص و شناسایی شركت های جدید و فناوری های نوظهور در این حوزه عنوان نمود.
وی همینطور یكی دیگر از بخش های چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی وطب ایرانی(سنتی) را برگزاری جشنواره دانش آموزی عنوان نمود و با اشاره به راه اندازی این جشنواره در سال 1395 همزمان با سومین دوره نمایشگاه گیاهان دارویی اظهار داشت: در جشنواره امسال 170 طرح فناورانه دانش آموزی دارای محتوای مناسب انتخاب شده است كه با یكدیگر رقابت خواهند كرد.
دبیر ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اضافه كرد: در جشنواره امسال حداقل 8 طرح از جانب اسپانسرها با اعطا بورسیه و پرداخت هزینه های تحصیلی مورد حمایت و تشویق قرار خواهند گرفت.
وی با اشاره به اینكه، در سال 1395 حجم قراداد منعقده شركت های دانش بنیان در سومین دوره از نمایشگاه گیاهان دارویی هشت میلیارد تومان بوده است، خاطرنشان كرد: تابحال 25 میلیون دلار صادرات محصولات دانش بنیان در این حوزه داشته ایم عصاره همینطور اظهار داشت: مطابق با آخرین آمار میزان صاردات فرآورده های گیاهان دارویی 30 تا 40 میلیون دلار و صادرات محصولات گیاهان دارویی هم همچون زعفران، زیره، شیرین بیان صمغ های گیاهی و حنا به سایر كشورها هم حدود 520 میلیون دلار بوده است.
دبیر ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همینطور خاطرنشان كرد: این ستاد در تلاش جهت راه اندازی پالایشگاه فرآوری گیاهان دارویی در شهر گلپایگان با ظرفیت ۲۵۰۰ تن ماده اولیه استاندارد با سرمایه گذاری ۱۲۰ میلیارد تومانی است كه زیرساخت های اولیه آن آماده شده است.
عصاره افزود: جهت راه اندازی پالایشگاه فرآوری گیاهان دارویی با یك مشاور خارجی همكاری داریم كه البته تجهیزات مورد نیاز این پالایشگاه در قالب ۲۰ كانتینر وارد كشور شده است كه این پالایشگاه بهمن ماه سالجاری به بهره برداری خواهد رسد.
وی در ادامه خاطرنشان كرد: جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی وطب ایرانی(سنتی) در سال 1391 و بعد از فرمایشات روشنگرانه رهبر معظم انقلاب در مورد نقش گیاهان دارویی در تولید دریچه جدید در اقتصاد و اشتغالزایی وارد نظام برنامه ریزی كشور شد و نقشه آن هم در سال 1393 رونمایی گردید.
دبیر ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه اظهاركرد: در واقع ایرانی ها در طول تاریخ برای گیاهان دارویی و طب سنتی و كاربرد آن در حوزه سلامت نقش بالایی قائل بوده اند و هم اكنون با ورود این بخش به صنعت خیلی از صنایع علاقمند به توسعه آن هستند.
وی همینطور اظهاركرد: هم اكنون تعداد 17 دانشگاه علوم پزشكی در كشور در حوزه مبحث طب سنتی فعالیت می نمایند و این نشانگر آن است كه كشورمان به صورت علمی و آكادمیك با طب سنتی و گیاهان دارویی برخورد كرده است.
«چهارمین جشنواره ونمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی وطب ایرانی(سنتی)» در ایام 21 الی 24 آبان ماه سال جاری در محل مصلی امام خمینی(ره) تهران با حضور شركت های دانش بنیان، خلاق، فناوری و دارای فعالیت تولیدی قابل قبول و هم مراكز پژوهشی فعال در این حوزه برگزار می گردد.
علمی ** 1836 **2017


1397/08/19
15:08:30
5.0 / 5
4430
تگهای خبر: تولید , رقابت , ساخت , سرمایه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات