اما و اگرهای توسعه شبكه ۵G توسط هواوی

اما و اگرهای توسعه شبكه ۵G توسط هواوی به گزارش دیجیتالر هواوی یكی از بزرگترین شركت های تكنولوژی و اپراتورهای مخابراتی است كه توسعه شبكه ۵G در خیلی از كشورهای جهان را بر عهده دارد ولی در طول یك سال گذشته با مشكلات و چالش های گوناگونی روبرو شده است.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا، شبكه ۵G بعنوان نسل پنجم شبكه اینترنت همراه، مقرر است خدمات، امكانات و سرعت بسیار بیشتر و بهتری را برای كاربران و مشتركان در سراسر جهان به ارمغان بیاورد كه خیلی از شركت های تكنولوژی و اپراتورهای مخابراتی بزرگ در سال های اخیر تلاش دارند به توسعه زیرساخت های لازم جهت راه اندازی آن بپردازند.
یكی از بزرگترین و فعال ترین پیشگامان این صنعت، بدون شك شركت چینی هواوی است كه تابحال با خیلی از شركت های دولتی و خصوصی در كشورهای مختلف برای توسعه و برقراری شبكه ۵G قرارداد همكاری منعقد كرده است.
اما هواوی در طول یك سال گذشته به شدت از جانب دولت ترامپ، ریاست جمهوری ایالات متحده آمریكا و برخی دیگر از متحدانش تحت فشار و تحریم قرار گرفته است و به مسائلی همچون احتمال جاسوسی از كاربران و مقامات آمریكایی و همینطور همكاری با دولت چین متهم شده است.
بعضی از كارشناسان و تحلیل گران فعال در حوزه فناوری در مورد تلاش هواوی و همینطور اتهامات وارده بر آن در طول یك سال گذشته نظرات مختلفی دارند كه مرور مختصری از آنها خالی از لطف نیست.
ماركوس گروباش، مدیر شركت آلمانی Tempton Industrial Solutions كه در زمینه های مخابراتی و ارتباطی فعالیت می كند، در این خصوص خاطرنشان كرده است كه دولت های اروپایی نمی توانند تنها به خاطر اتهامات آمریكا، از همكاری با هواوی سرباز زنند. بلكه لازم و ضروریست تا با تكنولوژی های روز خویش را وفق دهند و به وسیله همكاری با هواوی كه یكی از فعالترین پیشگامان این حوزه به حساب می آید، به كاربران و شهروندان خود امكان برقراری زودهنگام شبكه ۵G اعطا كنند.
وی بر این باور است كه هواوی هم اكنون بدون شك در زمینه توسعه شبكه ۵G تنها پیشگام این تكنولوژی به حساب می آید و سایر اپراتورهای مخابراتی جهان حداقل ۱۸ الی ۲۴ ماه پس از آن، شروع كردند و همگی از هواوی عقب تر هستند.
وی ادامه داد: این احتمال وجود دارد كه اتهامات آمریكا ضد هواوی بیشتر جنبه سیاسی داشته تا سهم آن در بازارهای جهانی و درآمدزایی آن كاهش پیدا كند.
ژوسیان كوتاجار، یكی دیگر از كارشناسان فعال در حوزه فناوری معتقد است: زمانی كه اروپا در زمینه ارتقای امنیت سایبری پروتكل های مورداستفاده بعضی از شركت های تكنولوژی و اپراتورهای مخابراتی خارجی همچون هواوی سخت گیری می كند، نباید آنرا بعنوان یك محدودیت دید بلكه فرصت جدیدی است تا استانداردهای بهتر و بالاتری وضع و اعمال شود تا كابران بتوانند در محیطی امن و مطمئن به كار و فعالیت های انلاین و مجازی خود بپردازند و خیالشان از حریم خصوصی و امنیت سایبری دستگاههای متصل به اینترنت خود راحت و آسوده باشد.
یكی دیگر از كارشناسان این حوزه بر این باور است در صورتیكه اروپا و بسیاری دیگر از كشورهای جهان تحت تأثیر مسائل و اتهامات امنیتی كه هنوز خلاف آنها ثابت نشده است، به قطع ارتباط و همكاری با هواوی دست بزنند، قطعا توسعه شبكه ۵G را در شهرها و كشور خود سالها به تعویق خواهند انداخت و در دهكده جهانی، به انزوا كشیده خواهند شد.
جیانگ تائو، مدیر ارشد بخش رایانش هوشمند در هواوی، اخیرا در مصاحبه و گفتگویی در وب سایت یورونیوز اعلام نموده است كه این شركت چینی با سرمایه گذاری كلان ۱۰۰ میلیون یورویی در بخش هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی در نظر دارد تبدیل به بزرگترین غول تكنولوژی جهان شود تا قابلیت و امكانات جدیدی را برای كاربران در كشورهای مختلف به ارمغان بیاورد.
آبراهام لیو، مدیر اجرایی نمایندگی هواوی در اتحادیه اروپا می گوید: ما با كشورهای اروپایی در مورد راه اندازی و توسعه شبكه ۵G كه قادر خواهد بود تغییر و تحولات عظیمی را در صنعت فناوری و ارتباطات ایجاد كند، همكاریهای بسیار زیاد و سودمندی داشته ایم و سابقه فعالیت ما در اروپا به بالغ بر ۲۰ سال می رسد و ما می خواهیم كه این همچنان ادامه داشته باشد و بتوانیم رهبری شبكه ۵G را در جهان همان گونه كه تابحال برعهده داشتیم، از این پس هم برعهده داشته باشیم.
وی ادامه داد: هواوی همینطور نقش بسزایی در اشتغال زایی اروپا داشته و تابحال ۱۶۹ هزار شغل مختلف در سراسر این قاره سبز بوجود آورده است.
همینطور سهم هواوی در تولید ناخالص داخلی كشورهای اروپایی ۱۲.۸ میلیارد یورو بوده است. اعداد و ارقامی كه اروپا نمی تواند هیچ گاه آنها را به فراموشی بسپارد و با هواوی قطع ارتباط كند.
از آنجائیكه اخبار نسل پنجم اینترنت در گوشه و كنار جهان انتشار یافته و كاربران بسیاری هم در انتظار اجرای آن هستند، كشورهای زیادی با همكاری بزرگترین اپراتورهای اینترنت و غول های تكنولوژی در جهان درصدد برقراری این نسل جدید از اینترنت اند.
در اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی بود كه اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامه ای را برای توسعه تیم ارتباطات بین المللی موبایلی (IMT) برای افق ۲۰۲۰ و فرای آن شروع كرد. در نتیجه رسما یك مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبكه موبایل آغاز شد و از آن پس، شاهد رقابت تنگاتنگی میان اپراتورهای اینترنت و تلفن همراه در سراسر جهان هستیم كه هر یك بدنبال برقراری و راه اندازی نسل جدید و پرسرعت اینترنت نسل پنجم در كشورهای مختلفی همچون كره جنوبی، ژاپن، چین، ایالات متحده آمریكا، استرالیا و غیره هستند و از توانایی ها و برنامه های خود در این زمینه رونمایی می كنند.
اپراتورها و غول های تكنولوژی بسیاری هم در جهان وجود دارند كه همگی به دنبال عرضه اولین سرویس اینترنت با بهره گیری از فناوری نسل پنجم اینترنت ۵G هستند كه از مهم ترین و بزرگترین آنها می توان به نوكیا، هواوی، تی موبایل، اسپرینت، ورایزن، اریكسون و غیره اشاره نمود.



1398/08/19
21:24:42
5.0 / 5
4368
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات