اجرای طرح احمدی روشن با بهره مندی از افراد خبره غیردانشگاهی

اجرای طرح احمدی روشن با بهره مندی از افراد خبره غیردانشگاهی به گزارش دیجیتالر قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینكه خیلی از نخبگان و استعدادهای برتر كشور در حوزه های فنی و علمی مسلط هستند، اضافه كرد: ولی در پروژه های مربوط به علوم انسانی و علوم اجتماعی كمتر توجه می شود.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا، دكتر محمود سعادت امروز در مراسم انعقاد تفاهم نامه های مشترك سازمانی مساله محور كه در محل بنیاد ملی نخبگان برگزار شد، با اشاره به اینكه باید توانمندی های نیروهای انسانی زبده موجود در كشوربالفعل شود، اضافه كرد: بخشی از این افراد در همكاری با دستگاه های دولتی مشغول به فعالیت هستند و بخش دیگری از آنها در كسب و كارهای نوآورانه خصوصی به فعالیت خود ادامه می دهند.
وی با اشاره به اجرای طرح احمدی روشن در جهت رفع نیازمندی های دستگاه ها، اضافه كرد: از دستگاه ها درخواست می شود كه در تعریف نیازهای خود چندین مبحث را مورد توجه قرار دهند.
سعادت با تاكید بر توجه به بعد فرهنگی مطالعات در رفع نیازمندی ها، تصریح كرد: بعضی از نیازمندی ها مربوط به حوزه های فنی است كه عده زیادی از نخبگان كشور در این عرصه مسلط هستند و بخش دیگر نیازمندی ها مربوط به حوزه علوم اجتماعی و انسانی می شود.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با تاكید بر اینكه به حوزه های علوم انسانی و اجتماعی كمتر توجه شده است، تصریح كرد: این در حالیست كه نهادهایی چون صدا و سیما و وزارت ارتباطات به علت مسائل فرهنگی كه با آن مواجهند، به فناوری های این حوزه نیازمندند.
سالاری با اشاره به امضای تفاهم نامه سه جانبه میان بنیاد ملی نخبگان، سازمان صدا و سیما و وزارت ارتباطات اظهار نمود: با امضای این تفاهم نامه بخش مهمی از هسته های نخبگانی در جهت رفع نیازمندی های كشور فعال می شوند. با این امر علاوه بر آنكه نیازهای دستگاه ها مرتفع می شود، نخبگان هم اطمینان می یابند كه آینده شغلی در انتظار آنها است.
سعادت همینطور با تاكید بر لزوم توجه به مربیان و اساتید هسته های نخبگانی، تصریح كرد: تا كنون برای توانمندسازی هسته های نخبگانی از اعضای هیات علمی استفاده می شد، ولی در دوره های اول و دوم طرح احمدی روشن از افراد خبره ای كه در دستگاه ها در حوزه های مختلف علمی و فنی فعال بودند، به منظور مربی هسته های نخبگانی بهره برده شد.
وی افزود: بر این اساس از دستگاه های اجرایی درخواست می شود كه افرادی را كه تجربه های زیادی در حوزه های مختلف علمی و فنی دارند، برای انتخاب مربیان هسته های نخبگانی، به بنیاد ملی نخبگان معرفی كنند.
به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا، طی مراسمی در بنیاد ملی نخبگان تفاهم نامه همكاری مشترك میان این بنیاد، سازمان صدا و سیما و وزارت ارتباطات در جهت اجرای طرح احمدی روشن به امضا رسید.




منبع:

1398/09/04
14:52:59
5.0 / 5
4218
تگهای خبر: تجربه , دستگاه , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات