آزمایش واكسن آلزایمر بر روی انسان ها در آینده ای نزدیك
دیجیتالر: پژوهشگران استرالیایی بتازگی موفق به توسعه واكسنی شده اند كه احیانا از ابتلای افراد به بیماری آلزایمر جلوگیری خواهدنمود.
به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا، پژوهشگران "دانشگاه فلیندرز" استرالیا موفق به توسعه این واكسن شده اند و می گویند اگر آزمایشات انسانی این واكسن با موفقیت صورت گیرد می تواند مهمترین پیشرفت در علم پزشكی شود. به گزارش پایگاه خبری ای. بی. سی استرالیا پژوهشگران آماده آزمایش واكسن توسعه یافته بر روی انسان ها در آینده ای نزدیك هستند.
این واكسن برای تولید آنتی بادی هایی كه از تجمع پروتئین های آمیلوئید و تاو در مغز جلوگیری می كند، ساخته شده است. به باور پژوهشگران علت اصلی تخریب عصبی در بیماری آلزایمر، تجمع این پروتئین ها هستند.
خیلی از درمان های آلزایمر كه تابحال موفقیت آمیز نبوده اند و پژوهشگران شكست خورده اند به این علت بوده است كه بر كاهش پروتئین آمیلوئید یا تاو متمركز شده اند نه بر جلوگیری از تجمع آنها.
واكسن جدید در واقع تلفیقی از دو واكسن است. AV-۱۹۵۹R تجمع آمیلوئید را مورد هدف قرار می دهد و AV-۱۹۸۰R پروتئین تاو را مورد هدف قرار می دهد.
"نیكولای پتروسكی"(Nikolai Petrovsky) دانشمند دانشگاه فلیندرز استرالیا و یكی از پژوهشگران این تیم اظهار داشت: درمان جدید می تواند هم از مبتلاشدن به بیماری جلوگیری كند و اگر هم فردی به این بیماری مبتلا باشد می توان آن فرد را توسط آن درمان كرد.
آزمایش این واكسن بر روی حیوانات موفقیت آمیز بوده است. احیانا آزمایش این واكسن بر روی انسان ها طی ۱۸ تا ۲۴ ماه آینده صورت گیرد. اگر آزمایشات انسانی نیز با موفقیت انجام پذیرد اساسا این یكی از مهمترین اقدامات بشر خواهد بود.
منبع: دیجیتالر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب