معاون وزیر ارتباطات مطرح كرد
چرا كارآفرین ها از دانشگاه خارج می شوند؟
دیجیتالر: معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات، اظهار داشت: دانشگاه كارآفرین تمام ابزارها مانند نیروی متخصص و منابع را برای تحقق ایده یك كارآفرین در كنار هم دارد.
به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا، امیرحسین دوایی - معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - با اشاره به تعریف كارآفرین، اظهار داشت: كارآفرین با تجهیز خود به نیروهای متخصص و سرمایه گذار رویای خویش را محقق می كند.
وی خاطرنشان كرد: با این تعریف تعداد كارآفرین ها اندك هستند و به این مفهوم نیست كه به طور مثال از یك دانشگاه 10 هزار نفری 5000 نفر كارآفرین باشند.
دوایی در ادامه با اشاره به فعالیت شركت ها در حوزه فناوری اطلاعات، خاطرنشان كرد: بنیان گذاران 7 شركت از 8 شركت برتر دنیا در حوزه IT مانند اپل، گوگل، فیس بوك، دل، اوراكل، اوبر، توییتر و واتس آپ با اقتصاد، 2 هزار و 700 میلیارد دلاری، پیش از آخر تحصیل خود دانشگاه را ترك كردند و تنها بنیان گذار گوگل تحصیلات خود در دانشگاه را به آخر رساند.
وی تصریح كرد: اما دانشگاه هایی كه این افراد از آنها خارج شدند مانند هاروارد، استنفورد ویا شیكاگو به دانشگاه های كارآفرین شناخته می شوند و این مسئله كمی نگرانی بوجود می|آورد كه چرا كارآفرین ها از دانشگاه كارآفرین خارج می شوند. حتما در این دانشگاه ها نكته ای وجود دارد كه بعد از خروج این افراد آنان كارآفرین های موفقی شده اند.
وی خاطرنشان كرد: در یك دانشگاه كار آفرین ابزاری كه برای كارآفرینی نیاز هست مانند نیروی متخصص كه بتواند ایده یك فرد كارآفرین را محقق كند، وجود دارد و كارآفرین تیم و مكمل های خویش را از این دانشگاه فراهم می كند.
دوایی، سرمایه گذارها خطر پذیر را نیاز بعدی یك كارآفرین عنوان نمود كه در اطراف چنین دانشگاه هایی شكل می گیرند و در ادامه اضافه كرد: البته نه به صورت فیزیكی بلكه توجه این سرمایه گذاران بیشتر به این دانشگاه هاست و كارآفرین در این محیط امكان تجهیز منابع بهتری دارد.
وی تصریح كرد: فضای حمایتی كه در این محیط، تصور اینكه خروج از دانشگاه سبب افت فرد می گردد را تولید نمی كند و حتی سبب افتخار هم می گردد و در یك جامعه كارآفرین ترك تحصیل راه دیگری برای رسیدن به اهداف و موفقیت های دیگری است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اضافه كرد: كارآفرین ها مانند بذرهایی هستند در كنار دیگر بذرها در دانشگاه كه بدون حضور دیگران بی اثر هستند و در یك دانشگاه كارآفرین تمام این موارد در كنار هم وجود دارد و به یك فرد كارآفرین این امكان را می دهد كه با تجهیز نیروی انسانی و منابع، ایده خویش را محقق كند.
وی كه در كنفرانس كارآفرینی در دانشگاه شریف سخنرانی می كرد، این دانشگاه را یكی از پیشگامان این حوزه اعلام نمود و اظهار داشت: تجربه دانشگاه شریف در این حوزه، تجربه موفقی است و می تواند بعنوان یك الگو برای دانشگاه های دیگر هم مطرح شود و البته باید این بخش فراگیرتر شود و تمام اكوسیستم در یك نقطه متمركز نباشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب