چینی ها هم ادعای موثر بودن واكسن خودرا دارند

چینی ها هم ادعای موثر بودن واكسن خودرا دارند از دوشنبه هفته گذشته تا حالا مسابقه ساخت واكسن ˮكروناویروسˮ سرعت گرفته است و شركت هایی مانند فایزر/بایو ان تك و مدرنا اظهار كرده اند واكسن كروناویروس آنها بیش از 90 درصد موثر است علاوه بر آنها دولت روسیه اعلام نموده كه آزمایشات آنها نشان داده است واكسن های آزمایشی آنها نیز بیش از 90 درصد موثر بوده است.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا و به نقل از ان دی تی وی، حال شرکت چینی "سینوواک بایوتک"(Sinovac Biotech) گفته واکسن آزمایشی کووید-۱۹ آنها به نام "کروناوک" یک واکنش ایمنی سریع به وجود می آورد اما نتایج آزمایشات اولیه روز چهارشنبه این شرکت نشان داده که سطح آنتی بادی تولید شده در افرادی که از این بیماری بهبود یافته اند، کمتر بوده است.
در صورتیکه آزمایشات اولیه تا آزمایشات مرحله میانی برای ارزیابی کارآیی کروناوک طراحی نشده بودند، پژوهشگران گفتند برمبنای تجربه آنها و بررسی واکسن با سایر واکسن ها و داده های مطالعات پیش بالینی بر روی میمون های ماکاک نشان داده واکسن مذکور می تواند از ایمنی محافظت برخوردار باشد.
کروناوک و چهار واکسن آزمایشی دیگر که در چین تولید شده اند هم اکنون آزمایشات آخرین مرحله را می گذرانند تا اثر آنها در جلوگیری از کووید-۱۹ مشخص شود.
یافته های موجود درباره واکسن سینوواک که درمجله پزشکی "The Lancet Infective Diseases" انتشار یافته است، حاصل نتایج آزمایشات بالینی فاز ۱ و فاز ۲ انجام شده در چین بر روی بیش از ۷۰۰ شرکت کننده است.
"ژو فنگچای"(Zhu Fengcai) یکی از نویسندگان مطالعه اظهار داشت: یافته های ما نشان میدهد با زدن دو دوز از واکسن کروناوک طی بازه زمانی ۱۴ روزه این واکسن قادر می باشد پاسخ سریع آنتی بادی را در چهار هفته بوجود آورد. ما معتقدیم که این مساله موجب می شود واکسن جهت استفاده اضطراری در هنگام شیوع بیماری مناسب باشد.
پژوهشگران گفتند که یافته های حاصل از مطالعات بزرگ، مرحله آخر یا آزمایشات فاز ۳ برای تعیین اینکه آیا پاسخ ایمنی تولید شده توسط کروناوک برای محافظت از افراد در مقابل ویروس کرونا کافی است یا خیر، بسیار مهمست.
هم اکنون آزمایش مرحله ۳ واکسن سینوواک در اندونزی، برزیل و ترکیه در حال انجام می باشد.
"نور بار زیو"(Naor Bar-Zeev) استاد دانشگاه جانز هاپکینز که در این مطالعه دخیل نبود، اظهار داشت: نتایج باید با احتیاط تفسیر شود تا نتایج مرحله ۳ منتشر شود. اما حتی در آن زمان، بعد از اتمام آزمایش فاز ۳ وصدور مجوز نیز باید احتیاط نماییم.
کروناوک یکی از سه واکسن آزمایشی کووید-۱۹ است که چین تحت یک برنامه استفاده اضطراری آنرا برروی صدها هزار نفر آزمایش کرده است.
دو واکسن دیگر در برنامه استفاده اضطراری چین هر دو توسط موسسات در رابطه با "سینوفارم" تولید شده اند و واکسن دیگر که توسط شرکت "کنسینو بایو لاجیکس" توسعه داده شده نیز ایمن بوده و موجب ایجاد پاسخ های ایمنی در آزمایشات اولیه و میانی شده است.
"گانگ ژنگ"(Gang Zeng) محقق شرکت سینوواک اظهار داشت: این واکسن می تواند یک گزینه جذاب باشد برای اینکه می تواند در دمای طبیعی یخچال از ۲ تا ۸ درجه سانتیگراد(۳۶ درجه - ۴۶ درجه فارنهایت) ذخیره شود و ممکنست تا ۳ سال پایدار بماند که این مساله مزایایی را برای توزیع آن در مناطقی که دسترسی به یخچال یک چالش است، فراهم می آورد. واکسن های تولید شده توسط فایزر/بایو ان تک و مدرنا از فناوری جدیدی به نام آر. ان. ای پیام رسان(mRNA) برای فعال سازی سیستم ایمنی بدن در مقابل ویروس استفاده می نمایند و برای ذخیره سازی به دمای بسیار سردتری نیاز دارد.
برزیل و اندونزی در نظر دارند طی ماه های آتی از کروناوک استفاده کنند. اندونزی به دنبال مجوز اضطراری برای آغاز یک کار واکسیناسیون گسترده تا آخر سال است و مقرر است واکسن های تولید شده توسط سینوواک و سینوفارم چین در مراحل اولیه این کمپین استفاده گردد. مقامات شهر سائو پائولو برزیل نیز قصد دارند کروناوک را از اوایل ماه ژانویه عرضه کنند.
"ریکاردو پالاسیوس"(Ricardo Palacios)، مدیر آزمایشگاه مرکز پزشکی موسسه Butantan برزیل که آزمایش کروناوک را انجام می دهد در گفتگو با رویترز اظهار داشت: ایمنی عالی کروناوک در مقایسه با سایر واکسن های در دست ساخت موجب می شود بیشتر توسط مردم مورد استقبال قرار گیرد.



1399/08/28
13:37:08
5.0 / 5
1425
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات