وزیر ارتباطات:
اتصال ۱۲۰۰روستای سیستان و بلوچستان به اینترنت
سیستان و بلوچستان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: در مسافرت 10 روزه به سیستان و بلوچستان اتصال 1200روستا به شبکه اینترنت تا 2 هفته آتی، تقویت پوشش جاده ای و ایجاد ارتباطات پایدار هدف گذاری شده است.
محمدجواد آذری جهرمی در نشست با مسئولان استان اضافه کرد: مطابق برنامه ششم توسعه، ۸۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار باید تا سال پایانی برنامه به اینترنت متصل شوند و امروز مواجهه با پاندمی کرونا، اهمیت و ضرورت این مساله را بیشتر کرده است.
وی اضافه کرد: هم اینک از مجموع ۳۹ هزار و ۵۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار، حدود ۳۵ هزار روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند و ۴۰۰۰ روستای دیگر باقی مانده است که در تلاشیم برنامه اتصال این روستاها تا اختتام امسال تکمیل شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: در استان پهناور سیستان و بلوچستان ۵۲ درصد جمعیت روستایی و ۴۸ درصد شهری هستند و استاندارد اتصال روستاهای این استان به شبکه ملی اطلاعات، کمتر از متوسط کشوری است.
وی افزود: تا حالا ۱۲ هزار کیلومتر شبکه فیبر نوری بین شهری در سیستان و بلوچستان اجرائی شده که 7300 کیلومتر از طرف شرکت مخابرات و ۴۷۰۰ کیلومتر نیز در دولت تدبیر و امید بوده است.
آذری جهرمی اشاره کرد: سیستان و بلوچستان به بیش از این ظرفیت برای فیبر نوری نیازمند است برای اینکه از مجموع 7400 روستای دارای سکنه این استان، ۳۴۰۰ روستا بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارد، اما هدفگذاری قانون که بر اساس آن به این وزارتخانه بودجه می دهد بر اساس جمعیت بالای ۲۰ خانوار است و در هیچ استانی چنین شکاف در میان روستاهای بالا و زیر ۲۰ خانوار آن وجود ندارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلان اینکه 1200روستا هدف گذاری شده که پس از ۲ هفته به اینترنت متصل خواهند شد، اظهار داشت: با تیم و تجیهزات کامل در سیستان و بلوچستان حاضر شدیم تا به صورت نمادین نشان دهیم در یک مدت مشخص و کوتاه می توان تاثیر مثبت در جامعه ایجاد کرد و با تمرکز بر مشکلات می توانیم وضعیت ارتباطی استان را به وضعیت مطلوب و مورد رضایت مردم برسانیم.
وی اشاره کرد: همراهی تمامی دستگاه های اجرائی مانند شرکت برق و راه و شهرسازی در این پروژه لازم است و در صورتیکه به اهداف تعیین شده دست یابیم موفقیتی جمعی حاصل شده و اگر هم این اهداف محقق نشود همه ما باید پاسخگوی مردم باشیم.
آذری جهرمی اشاره کرد: با ایجاد این زیرساخت ها نه فقط ارتباطات بلکه آموزش، تجارت، بهداشت، بانکداری و خدمات الکترنیک دولت تقویت خواهد شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب